Ταυτόχρονη προβολή δυο διαφορετικών εικόνων απο μια τηλεόραση πατεντάρει η Sony

Το online gaming μπορεί να έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, αλλα κοινή αποδοχή είναι οτι δε προσφέρει την διασκέδαση και τις συγκινήσεις του να παίζεις με άτομα στο ίδιο δωμάτιο.
Έτσι το Split screen παρόλα τα προβλήματα του επιβιώνει μέχρι και σήμερα, και ξαναμπαίνει μάλιστα σιγά σιγά στη “μόδα” με τη διάδοση του χειρισμού μέσω κίνησης.

Η τεχνολογία 3D απο οτι φαίνεται δε θα φέρει μόνο την εικόνα σε τρείς διαστάσεις μπροστά στο προσωπό σας, αλλα θα ανεβάσει το Split Screen σε άλλα επίπεδα!
Μια νεα πατέντα της Sony που αποκαλύφθηκε θα καθιστά δυνατό, με τον κατάλληλο εξοπλισμο, σε μια 3D τηλεόραση, οι δύο παίκτες να βλέπουν εντελώς διαφορετική εικόνα, αφού κάθε παίκτης θα λαμβάνει μόνο μια απο τις δύο προβαλόμενες εικόνες της 3D τηλεόρασης.
Η τεχνολογία μοιάζει αρκετά στο σύστημα που χρησιμοποιεί η Nintendo στο 3DS, με το οποίο κάθε μάτι λαμβάνει μόνο μια απο τις δυο εικόνες, δίνοντας έτσι την αίσθηση του βάθους, με τη διαφορά οτι στην πατέντα της Sony είναι απαραίτητη η χρήση γυαλιών.

 

Ξεχάστε λοιπόν τα χαρτόνια στη μέση της οθόνης για το διπλό Colin Mcray και ετοιμαστείτε για split screen μέχρι τελικής πτώσεως

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!