Η THQ ετοιμάζει ένα πρωτοποριακό παιχνίδι για το Wii!

thq
 

Πριν απο μερικές εβδομάδες η THQ είχε δώσει στίγμα για δύο νέα παιχνίδια που θα μας άφηναν “με το στόμα ανοιχτο”. Φαίνεται οτι το ένα απο τα δύο θα είναι μάλλον ένα νέο παιχνίδι για το Wii.

Οι πληροφορίες για το παιχνίδι είναι ελάχιστες, αλλα σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της THQ, Ian Curran, πρόκειται για ένα πρωτοπωριακό τίτλο, που θα πάει ένα βήμα μπροστά την κονσόλα της Nintendo.

“Υπάρχει κάτι ακόμα που θα ανακοινώσουμε μέσα στο τρέχον έτος, που δεν υπήρχε στην Ε3. Αυτοι που έχουν πληροφορίες για αυτό, είναι πολύ λίγοι για την ώρα. Δεν πρόκειται για ένα ακόμα kinect-thing, είναι κάτι για το Wii.
Οι άνθρωποι μιλούν μόνο για το move και το kinect για την ώρα, και είναι λογικό, αλλα αν είχαμε παρουσιάσει αυτό που ετοιμάζουμε στην Ε3, ολοι θα μιλούσαν για ένα σοβαρό βήμα μπροστά για το Wii. Ίσως να το δείξουμε στην Gamescom.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλα η αλήθεια είναι οτι μια μεγάλη περιέργεια την έχω τώρα, αφου την THQ την έχω αρκετά σε εκτίμηση, και φαίνεται οτι έχουν εμπίστοσυνη στο “μυστικό” τους. Για να δούμε! Πληροφοριακά η Gamescom θα γίνει απο τις 18 ως τις 22 Αυγούστου
 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!