[GamesCom 2010] Το Ghost Recon έρχεται στο Wii(+trailer)

 

ghost recon

 

Τα φαντάσματα θα στοιχειώσουν και το Nintendo Wii πολύ σύντομα! H Ubisoft ανακοίνωσε οτι το Tom Clancy’s Ghost Recon έρχεται στο Nintendo Wii.

Η έκδοση του παιχνιδιού για το Wii θα διηγείτε την ιστορία δύο μελών της ομάδας Ghost, των Hibbard και Booth, μια ομάδα δύο ατόμων οι οποίοι πρέπει να βρούν τον τρόπο να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, σε μια πόλη γεμάτη με εχθρούς.


Για καλή τους τύχη, έχουν συμμάχουν τους την ανώτερη απο κάθε πλευρά τεχνολογία που έχουν στη διάθεση του, όπως και την υπεροχή λόγω την εκπαίδευσής τους.

Τα χαρακτηριστικά της Wii Version του Ghost Recon ειναι τα ακόλουθα:
* Μια πραγματική εμπειρία Ghost Recon. Ακολουθήστε την ιστορία μέσα απο 12 αποστολές μεσα σε σφοδρές μάχες, τακτικής διεισδυσης και WOW moments, απο τα χωριά της Νορβηγίας μέχρι τους δρόμους της Μόσχας. Το επίπεδο των ικανοτήτων σας δεν αποτελεί απαγορευτικό παράγοντα, αφού το Ghost Recon έχει σχεδιαστέι προσεκτικά ωστε να προσαρμόζεται σε ένα ευρή πεδίο παικτων, απο Casual , μέχρι Hardcore Shooter gamers.
* Co-op εμπειρία σχεδιασμένη απο το μηδέν. Δύο παίκτες σε third Person στην ίδια οθόνη, κάνουν την εμπειρία πιο πραγματικη και πιο κοινωνική απο ποτέ. Co-Op Hot Join: Οι φιλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν στην μάχή οποιαδήποτε στιγμή ή να αποχωρήσουν δίνοντας τα ηνία και πάλι στην AI οταν χρειαστεί.
* Arcade Mode: Παίξτε σε cooperative mode και συγκρίνεται τα Score σας Online με παγκόσμια leader Boards

 http://www.youtube.com/watch?v=SmFX5HNkC10&feature=player_embedded

To Tom Clancy’s Ghost Recon αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2010.

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!