Νέες πληροφορίες για το Black Ops του Wii

 

 

 

Οι οποίες έρχονται κατευθείαν απο τον Dan Suarez της Treyarch. Σύμφωνα με τον κύριο Suarez, η Treyarch έχει πάρει στα σοβαρά την έκδοση του Wii. Συγκεκριμένα, υπόσχεται ακριβώς την ίδια έκδοση απο πλευράς περιεχομένου, ανανεωμένο σύστημα χειρισμού, Voice Chat αλλά και patches.

 

Όσον αφορά το σύστημα επικοινωνίας, η Treyarch έχει αναπτύξει σε συνεργασία με την Nintendo ένα ολοκαίνουριο Bleutooth headset, και το Call of Duty Black Ops θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα το χρησιμοποιεί. Παράλληλα, όσοι είστε και κάτοχοι WiiSpeak, το περιφερειακό αυτό υποστηρίζεται πλήρως. Υπενθυμίζουμε πω το Call of Duty: Modern Warfare Reflex που βγήκε πριν ένα χρόνο (το port έγινε απο την treyarch), δεν υποστήριζε επικοινωνία καθώς η “θα έπρεπε να φτιαχτεί ολοκαίνουρια μηχανή online συστήματος”. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο περιφερειακό λογικά θα μάθουμε στην επερχόμενη TGS στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Ένα ολοκαίνουριο χαρακτηριστικό είναι ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζεται και απο patches -απο τα λίγα της κονσόλας. Απο ότι φαίνεται η Treyarch “τα βρήκε” με την Ninty, και της επέτρεψε κατι τέτοιο μέσω του WiiShop. Αν τώρα θα υποστηριχτεί και με Map Packs είναι άλλο θέμα.

Χαρμόσυνα νέα για τους κατόχους του Wii.. Άντε, και χωρίς friend codes. 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.