Νέα υπηρεσία αλα iTunes απο τη Sony;

 

Sony logo

H Sony ετοιμάζεται να μπεί στα λημέρια της Apple, αφου είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια υπηρεσία για να ανταγωνιστεί το iTunes σε όλες τις συσκευές της που έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, περιελαμβανομένου των PS3 και PSP.

Ολα αυτά έγιναν γνωστά μετα απο ρεπορτάζ των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο η Sony είναι σε συζητήσεις με τους περισσότερους μεγάλους διανομείς μουσικής για το περιεχόμενο του νέου “καταστήματος”

 

Η νέα υπηρεσία που θα λειτουργεί με συνδρομές, θα παρέχει τραγούδια αλλα και videoclips και πρόκειτε να αντικαταστησει το Sony Connet Music Store που έκλεισε τις πύλες του το 2008, και θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο 2011.

Η βασικός άξονας της νέας υπηρεσίας θα είναι το PS3, ενώ χρήση θα βρεί και στα PSP, στους υπολογιστές Vaio και της τηλεοράσης Bravia, ενώ δεν αποκλείετε να επεκταθεί μέχρι και τα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson.

H ανακοίνωση αναμένετε απόψε κατα τη διάρκεια της IFA Conferense που θα παραθέσει η Sony. Θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις, μείνετε συντονισμένοι στο xgamers.gr

[Τ3]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!