Μόνο σε τέσσερις χώρες διαθέσιμη η αναγνώριση φωνής για το Kinect!

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του Kinect είναι η ανίχνευση κινήσεων μπροστά στην κάμερα του, είτε πρόκειτε για την κίνηση του σώματος, είτε για κίνηση των χεριών-ποδιών μας, και η αναγνώριση φωνητικών εντολών.

ΑΜ ΔΕ! Το δεύτερο χαρακτηριστικό, θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο σε 4 χώρες. Έτσι η αναγνώριση φωνής θα λειτουργεί μόνο αν είστε από τις H.Π.Α, την Αγγλία, την Ιαπωνία ή το Μεξικο! Αν εχετε την ατυχία να κατοικήτε σε μια χώρας εκτός αυτών, το Kinect δε θα καταλαβαίνει χριστό!

Και αν ο γνωστος ελληνάρας μέσα σας σκέφτεται: «Ε και;; με το χακ του μπαρμπα βασίλη θα νομίζει πως είμαι μέσα στο λονδίνο» πλανιέστε οικτρά! Το Kinect θα είναι Region-Locked με το ίδιο region που εχει το Xbox 360 σας. Έτσι αν δεν έχετε Αγγλικό-αμερικάνικο-Ιαπωνικό-Μεξικάνικο Region κονσόλα, πολύ απλά η αναγνώριση φωνητικών εντολών, απλά δε θα δουλεύει, και ας μιλάτε καλύτερα Αγγλικά και από τη Βίκυ Καγιά!

Όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε εναγωνίως  μέσα στο 2011 για να έχουμε την τιμή να μιλήσουμε στο Kinect μας και αυτό να γύρίσει να μας κοιτάξει, όταν με το καλό προστεθεί υποστήριξη και για τις υπόλοιπες γλώσσες.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!