Η Ιστορία του Mario Kart

mario kart


SUPER MARIO KART (SNES)

Όλα αρχισαν το 1992 με την δυναμικη εμφανιση του μαριο και των αλλων κλασσικων χρακτηρων να οδηγουν… καρτ στο snes. απο την πρωτη στιγμη ενθουσιασε μικρους και μεγαλους, με τα καλα γραφικα (για την εποχη παντα) και τα πολα χρωματα. ποιος ομως κρυβεται πισω απο την μεγαλη επιτυχια μεχρι σημερα??ΑΠ: Θα το δουμε στην συνεχεια!

MARIO KART 64

Με την κυκλοφορια της κονσολας NINTENDO 64 δεν αργησε να κυκλοφορησει ο “τρομερος” τιτλος του snes και εκει (1996). Προκειται για την 2η εκδοση με σαφως καλυτερα γραφικα δεν ειχε την τεραστια επιτυχια καθως εκεινη την περιοδο μπηκε και η sony δυναμικα στον αγωνα, που οδηγησε στην ”πτωση του Ν64.

ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΤ SUPER CIRCUIT

To mario kart κυκλοφορησε και στην φορητη κονσολα της nintendo, game boy advance (GBA). η εκδοση αυτη για το GBA προκειτε για μια αντιγραφη του mario kart 64 με λιγοτερες πιστες αλλα καλυτερα γραφικα, ΑΛΛΑ ειχε μια μεγαλη επιτυχια καθως δεν ειχε καποιον ανταγονιστη στις φορητες κονσολες.

MARIO KART: DOUBLE DASH
Το 2003 κυκλοφορισε το νεο παιχνιδι της σειρας για την κονσολα της nintendo, GAMECUBE. Το παιχνιδι ειχε μετρια ως καλα γραφικα για την εποχη μας, αλλα καταφερε να εκτοξευσει τις πωλησεις στα υψη, αν και με τον τεραστιο ανταγωνισμο του ps2 και xobx.τωρα προγματικα εχει εκπληροθει το οραμα του κατασκευαστη: ενα παιχνιδι, διασκεδαστικο για ολους, με καλα γραφικα , και γεματο εκπληξεις.

MARIO KART DS
Το 2005 ηρθε η σειρα του ds να υποδεχθει το παιχνιδακι… το παιχνιδι αυτο ειχε μετρια γραφικα και υποστιριζε την χρηση της οθονης αφης

MARIO KART WII
Φτασαμε στο 2008. Τωρα ηρθε η ωρα που η nintendo <<παιρνει το αιμα της πισω>> απο τις διαφορες αποτυχιες των προηγουμενων χρονων.ΤΟ MARIO KART ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ WII!!!.Η εκδοση αυτη αποτελειτε απο 16 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ πιστες αλλα και 16 remakes των παλαιοτερων εκδοσεων με γραφικα απλα : Κ.Ο.Ρ.Υ.Φ.Α.Ι.Α.*! Η μεγαλυτερη (προς το παρον) επιτυχια της σειρας εκτοξευει και παλι τις πωλησεις!

Ομως ποιος κρυβεται πισω απο αυτο??? Η απαντηση ειναι ο MIYAMOTO

*ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.