Microsoft wants YOU!


Η Microsoft περνάει σε beta μορφή τον νέο αναβαθμισμένο Xbox 360 Dashboard, το οποίο θα ακολουθεί ένα πιο λιτό και “τετραγωνισμένο” σχεδιασμό, για να ελεγχετε πιο έυκολα, με τη χρήση του Kinect.

Οπως αντιλάμβάνεστε οι καιροί είναι δύσκολοι, και η Microsoft χρωστάει και στον καφετζή απέναντι απο το κτήριο, για αυτό αντί να βρεί beta testers καλεί όλους εμάς(εσάς) να γινουμε δοκιμαστές στη νέα πλατφόρμα για το Dashboard.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας για τον έλεγχο λειτουργίας του νέου dashboard χρειάζονται “αρκετές χιλιάδες”  κατόχους xbox 360 για να δοκιμάσουν τις παλιές και νέες λειτουργίες του. Μερικές απο τις νέες επιλογές που θα είναι διαθέσιμες θα είναι το ESPN μέσω Xbox Live, το Zune, ένα Netflix search και αρκετά ακόμα(χωρίς να ξέρω αν αυτά θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας).

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όλες τις χώρες που το Xbox Live είναι επίσημα διαθέσιμο, ενώ δικαίωμα συμμετοχης έχουν και τα Silver Members.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Μια σημείωση: Διαβάστε καλά τους όρους πριν αποδεκτείτε, αφού μερικες επιλογές οπως το Party Chat δε θα δουλεύουν με όλους του κατόχους 360 αλλα με όσους είναι συνδεδεμένοι στο νέο Dashboard. Αν λοιπόν κάνετε Chat μέσω του Xbox με τους φίλους σας ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείτε

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!