Αχρηστεύει τα χειριστήρια απομιμήσεις το FW 3.50 στο PS3


Το τελευταίο firmware 3.50 που κυκλοφόρησε η  Sony για το  PS3 εκτός απο την δυνατότητα για 3D Playback των bluray και την μεγαλύτερη συνδεσιμότητα με το Facebook είχε και μια “δυνατότητα” έκπληξη: Αχρηστεύει ορισμένα χειριστήρια απο τρίτους κατασκευαστές και μερικές ακόμα συσκευές που συνδέονται μέσω USB.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν το χειριστήριο σας συνδέεται μέσω USB και δεν Firmware να μη λειτουργεί πλέον.

 

Στο επίσημο Site της Sony αναρτήθηκε και η δικαιολογία για όλα αυτά. Λόγω λοιπον του οτι: Δεν μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα των “απομιμήσεω픨 σταματάει την υποστήριξη τους

 

“Αντιγραφα ασύρματων χειριστηρίων που είναι εμφανισιακά ίδια με τα γνήσια Wireless Controllers  ανακαλύφθηκαν στην αγορα. Η Sony συμβουλεύει τους αγοραστές να είναι προσεκτικοί όταν αγοράζουν χειριστήρια απο μη εμπιστη πηγή αφού σε αρκετές περιπτώσεις μπορούν να καταστούν και επικίνδυνα.”

 

“Είναι πιθανό τα πλαστά χειριστήρια να αναφλεχθούν ή και να εκραγούν(τι άλλο θα ακούσω;;) προκαλώντας ζημιά στους χρήστες ή σε άλλες συσκευές. Η Sony  σταματάει λοιπόν την υποστήριξη σε unlicensed χειριστήρια  και αρκετά απο αυτά το προιόντα μπορεί να πάψουν να λειτουργούν με νέα System Software Updates.”

 

Φαντάζομαι πως όλοι θα καταλαβαίνεται οτι ολα αυτά γίνονται επειδή οι κλώνοι του PSjailbreak πολλαπλασιάζονται καθημερινά, με αποτέλεσμα η Sony να έχει χάσει τον έλεγχο. Για να μην αχρηστέψει τελείως τις USB λοιπόν απλά τις κάνει συμβατές μόνο με Sony προίοντα.

 

Μαθήματα προσέγγισης αγοραστικού κοινού για μια ακόμα φορά απο τη Sony!

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!