Στα Δικαστήρια η Sony για το PSJailbreak!

jailbreak

Μετά την Αυστραλία η Sony επιλέγει τη δικαστική οδό, για να σταματήσει την εξάπλωση του PSJailbreak και στις Ηνωμένες πολιτείες. H Ιαπωνική εταιρία,  την περασμένη Τρίτη κατέφυγε στα δικαστήρια της Καλιφόρνια εναντίων ενός από τους επίσημους retailers του PSjailbreak στην Αμερική, για παραβίαση του Copyright και του Trademark της.

Η αγωγή δεν έχει να κάνει με το PSJailbreak αλλα με την εταιρία διανομής Zoomba. LDC το κατάστημα της οποίας (ShopPSJailbreak.com) διανέμει τα dongles, και είναι μια από τις 2 “official Retailers” εταιρίες για το hack στις Ηνωμένες Πολιτείες

 Η Sony κατηγορεί τη Zoomba για παραβίαση Copyright, παραβίαση του DMC(digital millennium copyright) και για διαφυγόντα κέρδη. Η αγωγή της Sony America έχει στόχο να απορευτεί η πώληση των συσκευών, όπως έγινε στην Αυστραλία

Το θέμα είναι ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τα χέρια της Sony από τη στιγμή που το αρχικό Jailbreak αντιγράφηκε, και μάλιστα από τη στιγμή που κυκλοφορεί ελεύθερο, και με λίγες γνώσεις μπορεί κάποιος να το φτιάξει μόνος του!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!