Έρχεται το Super Mario Bros Pack στην Ιαπωνια για τον εορτασμο 25 χρόνων Mario!

super mario bros

Φέτος η Nintendo και ο κόσμος του gaming γιορτάζει,αφού ο γνωστός μουστακοφόρος υδραυλικός που έχει πατήσει επι πτωμάτων(μανιταριών) κλείνει τα 25! Ο πιο αναγνωρίσιμος και με διαφορά χαρακτήρας του gaming, Super Mario, έχει τα εικοστά πέμπτα γενέθλιά του φέτος και η Nintendo για να τον τιμήσει(και κατ’επέκταση να βγάλει και κανα φράγκο) θα κυκλοφορήσει ένα εορταστικό πακέτο με όνομα Super Mario Collection Pack για το Wii, τον ερχόμενο μήνα.
Το παιχνίδι σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειτε για την αναβίωση του Super Mario All Stars, και θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνική αγορά απο τις 21 Οκτωβρίου

Παρόλο που η Nintendo Ιαπωνίας έχει επιβεβαιώση την υπάρξη του παιχνιδιού, η εταιρίας δεν έχει δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το παιχνίδι, αλλα αρκετές φημες που κυκλοφορούν, αναφέρουν οτι το πακέτο θα συνοδεύεται απο ένα Special βιβλιαράκι με την ονομασία Super Mario History 1985-2010 που θα περιέχει ανέκδοτο υλικό απο την παραγωγή των παιχνιδιών της σειράς.
Εκτός του βιβλίου θα υπάρχει και ένα Soundtrack CD, με τη μουσική απο το 1o Super Mario Bros μέχρι το Super Mario Galaxy 2. Η τιμή του πακέτου θα είναι 2,500 γιεν(23 ευρώ περίπου)

Για όσους δεν έχετε επαφή με το Super Mario All Stars, ήταν ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε στις αρχές του 1990, και δεν ήταν τίποτα άλλο παρα μια συλλογή απο Remakes των Super Mario Bros που κυκλοφόρησαν στο Nes(δηλαδή τα SMB, SMB 2 και SMB 3), ενώ περιείχε και το Super Mario Bros: The Lost Levels, που ηταν η Ιαπωνική έκδοση του Super Mario Bros 2.

Καταπληκτικά νέα για τους φίλους του Mario, αν και δεν έχει ακουστεί κάτι για κυκλοφορία του πακέτου και στην άλλη πλευρά του ατλαντικού. Ελπίζουμε να μην μείνει άλλο ένα προνόμιο των Ιαπώνων το εορταστικό πακέτο των 25 χρόνων Mario Bros.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MARIO!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!