O Mario πήρε τ’όπλο του!

super mario guns
Με όπλο είχε πρωτοφανταστεί τον Super Mario ο “μπαμπάς” του Shigeru Miyamoto. Μιλώντας στο ιαπωνικό περιοδικό Famitsu, ο Miyamoto αποκάλυψε οτι τα πρώτα demo του Mario Bros είχαν τον μουστακαλή υδραυλικό..ένοπλο!

“Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ανάπτυξης το Controls ήταν A για να ρίχνετε με το όπλο, B για το τρέξιμο, και τον πάνω στο Dpad για το πήδημα. Οι σφαίρες τελικά μετατράπηκαν στα fireball που όλοι ξέρετε, ενώ είχαμε σκέψεις και για μια έξτρα πίστα με τον μάριο “καβάλα” σε ένα σύνεφο να εξαπολύει fireballs στους αντιπάλους του. Τελικά βέβαια απορίψαμε αυτή την προοπτική γιατι θέλαμε να μείνουμε προσυλομένοι στη γνωστή δράση με τα άλματα του παιχνιδιού.

Στο τέλος θεωρήσαμε οτι το να έχετε τη δυνατότητα να ρίχνετε ασταμάτητα fireballs την ώρα που ο Mario τρέχει, έδινε στον υδραυλικο μας ενα τεράστιο πλεονέκτημα, έτσι επιτρέψαμε το πέταγμα μίας μόνο fireball οταν αρχίζετε να τρέχετε.”

Η αλλαγή του όπλου με τα Fireball ήταν τουλάχιστον επιτυχημένη ιδέα, αφού δεν μπορώ να φανταστώ τον Mario με όπλο. Εσεις τι λέτε;

Classic Mario Vs Mario οπλισμένος σαν αστακός;

[qj.net]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!