Περισσότερα στοιχεία για το Resident Evil: The Mercenaries 3D

To Resident Evil: Revelations είναι ένας απο τους τίτλους που έκαναν αίσθηση όταν ανακοινώθηκε για το Nintendo 3DS. Σύμφωνα με την Capcom το παιχνίδι έχει πολύ δρόμο ακόμα, για αυτό και ετοιμάζετε να καλύψει το κενό με το Resident Evil: The Mercenaries 3D.

Αν είστε φαν της σειράς, φτάνει το όνομα για να καταλάβεται για το τί προκειτε. ΤΟ Mercenaries 3D δεν είναι τίποτα άλλο απο το Mercenaries Mode που υπήρχε στα 3 τελευταία παιχνίδια της σειράς “εκτεταμένο” ωστε να θεωρείτε ολόκληρο παιχνίδι.

Σε μια συνένευξή του στο Famitsu, ο διεθυντής της σειράς, Kazuhisa Inoue, δήλωσε οτι ο χειρισμός θα μείνει σε γενικές γραμμές ο ίδιος,αλλα αυτή τη φορά θα υπάρχει η δυνατότητα να πυροβολείτε ενόσω τρέχετε(Well!! It was about time!). Το παιχνίδι θα μεταφέρετε σε απεικόνιση πρώτου προσώπου οταν πυροβολείτε, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αν θέλετε να παίξετε ολόκληρο το παιχνίδι σαν FPS.

Στο παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τόσο τους χαρακτήρες όσο και τα όπλα τους.”Μπορείτε να τους προσθέσετε ικανότητες και να προσαρμόσετε το  οπλοστάσιο τους. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να τους προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ παιχνίδιού καθώς θα αναπτύσσονται οι δυνατότητές τους.” Δήλωσε ο Inoue.

Ανάμεσα στους επιλέξιμους χαρακτήρες θα βρείτε πολλά οικία πρόσωπα όπως τους Chris και Clair Redfield, τον Hunk και τον Jack Krauser. Κάθε χαρακτήρας θα έχει σημεία που υπερτερεί απέναντι στους άλλους. Για παράδειγμα η Clair θα έχει αυξημένο Agility, ενώ ο Krauser θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν barbarian, με υψηλή επίθεση και άμυνα, αλλα μικρή κινητικότητα.

Το παιχνίδι βέβαια προέρχεται απο bonus Stages παιχνιδιών, οπότε μην περιμένετε ιστορία με ανατροπές, και συγκινήσεις. Για την ακρίβεια μην περιμένετε καθόλου ιστορία!! Το παιχνίδι περιέχει δράση, δράση, πολύ δράση, και λίγη δράση για τελειώμα. Τίποτα άλλο!

“Φτιάξαμε ένα καθαρόαιμο Action game. Δεν υπάρχει κανένα ψήγμα ιστορία στο παιχνίδι” σύμφωνα με τον Inoue. “Αντ’αυτού προσθέσαμε αρκετά νέα κομμάτια gameplay στη δράση.”¨

Εκτός απο το Single Player, θα υπάρχει και Multiplayer με υποστήριξη Wi-Fi

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Resident Evil 3D, αλλα με τις πληροφορίες να μιλάνε για 70% ολοκλήρωσης, το περιμένουμε στις αρχές με μέσα του 2011

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!