Η πρώτη εικόνα του Samsung Galaxy Ace;

Λίγες μέρες πριν την MWC 2011, οι κατασκευάστριες εταιρίες κινητών τηλεφώνων, και μάλιστα των Smartphones που πουλάνε αυτή την εποχή σαν μπισκοτάκια, δουλέυουν πυρετωδώς για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα στο κοινό. Ένα απο τα κινητά που αναμένονται είναι το Samsung Galaxy Ace S5830, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα(αναμένεται να γίνει στην έκθεση) αλλα κάποιο λαγωνικό το συνέλαβε με την κάμερά του.

To νέο Samsung Galaxy Ace

Για όσους δεν έχετε καμια πληροφόρηση, το Ace, φημολογείται ως η μικρότερη συσκευή της σειράς Galaxy με οθόνη 3.5″ ανάλυσης 480Χ320px, επεξεργαστή 800mhz και κάμερα 5 megapixel. Δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό όπως βλέπετε, αλλα αν η τιμή του είναι σε λογικά επίπεδα και η ποιότητα κατασκευής, εφάμμιλη με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, θα αποτελεί μια καλή λύση μεσαίων κυβικών.

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!