Τρέξτε iso με την 6.20 ΤN-B(Hen).


Για όσους με ακούσαν τόσο καιρό να γκρινιάζω για να μην αναβαθμίσουν το PSP τους,σε περίπτωση βρεθεί μια λύση για iso loader, έχω υπέροχα νέα! Ο total_noob έκανε κίνηση ματ στη Sony κυκλοφορόντας την 6.20 ΤΝ-Β(HEN), ένας homebrew enabler που υποστηρίζει Iso Loaders!.

Αρχικά το PSP σας πρέπει να εχει firmware 6.20 ή μικρότερο. Όσοι έχετε μεγαλύτερο απλά κάνετε το σταυρό σας και περιμένετε.

Τι θα χρειαστούμε:
– Ένα PSP με FW<= 6.20(αν έχετε μικρότερη έκδοση κατεβάστε απο εδώ(για fat/slim/3000), και απο εδώ( για το GO )
– Ενεργοποιημένο το Half Byte Loader(Δείτε εδώ)
– Την 6.20 ΤΝ-Β(HEN).

Πάμε λοιπόν:
1)Συνδέστε το PSP σας με τον υπολογιστή.
2)Κάντε Extract το 6.20 ΤΝ-Β(HEN) που κατεβάσατε στο root της κάρτας μνήμης του PSP σας(η στην εσωτερική μνήμη  του PSP Go)
3)Ενεργοποιήστε το Half Byte Loader
4)Τρέξτε το HEN
5)Σε λίγα δευτερόλεπτα το PSP σας θα επαννεκινηθεί και θα επανέλθει στο XMB

Αυτο ήταν! Έχετε πλέον περάσει την 6.20 ΤΝ-Β(HEN) στο PSP σας!

Πάμε και για το Iso Loader:
Με το νέο HEN μπορείτε να φορτώσετε και Iso loaders για να τρέχετε τα νόμιμα backup σας, απο τη μνήμη του PSP. Για την ώρα υπάρχουν τα Prometheus Iso Loader, και το OpenIdea Iso Loader. Για την ώρα προτιμήστε το Prometheus για λόγους συμβατότητας.

1)Κατεβάστε το Prometheus Loader και αποσυμπιέστε τα περιεχόμενα του αρχείου στο φάκελο PSP/GAME της κάρτας μνήμης σας.
2)Δημιουργήστε ένα φάκελο με όνομα ISO στο root της κάρτας μνήμης σας, και βάλτε εκεί τα ISO των παιχνιδιών σας.
3) Τρέξτε τα ΤΝ HEN για να το ενεργοποιήσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη, και μετά τρέξτε τον Prometheus Loader. Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε και ξεκινάτε!

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον m33 Driver, πρέπει να προσθέσετε το αρχείο isofs_500.prx(google it) στο φάκελο αφού δεν περιέχεται. Αν δε μπορείτε να το βρείτε μπορείτε να το κάνετε extract απο το official Firmware 5.00 με το PSARDumper.-

Καλή τύχη Guys!!! Αν και δε θα τη χρειαστείτε! Είναι εύκολο και ασφαλές!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!