Φήμη: Το Modern Warfare 3 θα είναι prequel του Modern Warfare

Έχει γίνει γνωστό, ότι η ανασυγκροτημένη Inifinity Ward, έχει αναλάβει τα ηνία για τον επόμενο Call of Duty τίτλο, και τρίτο μέρος της σειράς Modern Warfare. Πριν λίγες μέρες, μία ανώνημη φήμη (το thisisxbox.com αναφέρει ότι μιλάμε για το ίδιο άτομο που αποκάλυψη τις πρώτες πληροφορίες απο το Black Ops και την ονομασία του Project Natal σαν Kinect πριν την Ε3), αναφέρει ότι το παιχνίδι, τροφοδοτείται απο την μηχανή του Modern Warfare 2 (γνωστή και ως Infinity Ward engine) και ότι δεν θα κυκλοφορήσει με την ονομασία “Modern Warfare 3”. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επόμενο Modern Warfare θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα “Ghost”, και θα μας μεταφέρει σε τοποθεσίες που έχουμε ήδη δει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά με διαφορετική οπτική γωνία.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε επιπλέον πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο Call of Duty, αλλά αν κρίνουμε απο τις προηγούμενες κινήσεις της Activision, τότε, μέσα στην άνοιξη θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, και ως συνήθως θα κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς που διανύουμε.Πως το βλέπετε;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.