Επίσημο Sequel για το Final Fantasy XIII.


Αγαπήθηκε απο πολλούς, μισήθηκε απο τριπλάσιους, αλλα κέρδισε μια θέση στις κονσόλες έξι εκατομμύριων παικτών. Αυτός έιναι και ο βασικός λόγος που το Final Fantasy XIII αποκτά επίσημα πλέον συνέχεια. Πριν απο λίγες μέρες η Square enix ανακοίνωσε το Sequel του παιχνιδιού….(ταρατατζουμ!!!) Final Fantasy XIII-2(οι ανθρωποι τις Square πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσουν κανα βιβλίο..).

Το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360, ανακοινώθηκε απο τον Director της σειράς,Motomu  Toriyama, σύμφωνα με τον οποίο, η συνέχεια αποφασίστηκε μετά απο παράκληση των οπαδών της σειράς. Το  FF XII-2 θα μας εξιστορήσει ακόμα μια δραματική ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Lightning, ενώ αυτή τη φορά ο αντίπαλός της θα είναι ένας νέος χαρακτήρας(πιθανότατα αυτός που εμφανίζετε στο logo).

Το παιχνίδι αναπτύσετε ταυτόχρονα για PS3 και Xbox 360, ενώ σχεδιάζετε να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011 τουλάχιστον στην αγορά της Ιαπωνίας. Το πρώτο trailer θα το δούμε στις 20 Ιανουαρίου

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!