Androidify: Αγάπη μου έκανα Android τα παιδιά!

androidifyΜήπως είχατε από μικροί όνειρο να γίνετε Droid; H Google Creative Lab σας δίνει πλέον τη δυνατότητα. Με το Androidify μπορείτε να ντύσετε το γνωστό ρομποτάκι με τα ρούχα που προτιμάτε, να του βάλετε μαλλιά, μούσια, παντελόνια, κ.α

Αν και σε πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζει λίγο χαζό ή τουλάχιστον άχρηστο, η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά αστείο, και οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι πάρα πολλές  και έτσι  μπορείτε να βγάλετε πολύ καλα αποτελέσματα, είτε για πλάκα, είτε για να μεταφέρετε τη φάτσα σας σε Droid!

Το Androidify είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αφού όλα γίνονται μέσω αφής στο κινητό σας. Με Drag μπορείτε να αυξομοιώσετε το ύψος ή την κοιλάρα του Droid σας, και πατώντας στα Πόδια π.χ προσθέτετε παπούτσια, στο σώμα προσθέτετε μπλουζα κ.ο.κ

Όταν τελειώσετε μπορείτε να σώσετε το Droid σας στην κάρτα μνημης σας, και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας(να δούν και αυτοί τα χάλια σας!) ή να το χρησιμοποιήσετε για Avatar(η μόνη λογική χρήση που μπορώ να σκεφτώ).

Για τα το τρέξετε πρέπει η συσκευή σας να έχει Android 2.1 και πάνω

http://www.youtube.com/watch?v=irH3OSOskcE&feature=player_embedded

[android]http://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.androidify[/android]

ή

Κατεβάστε το μέσω του Webmarket

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!