Hide it Pro: Στοπ στους “περίεργους”

hide it proΑν θέλετε να κρατάτε τα περιεχόμενα του κινητού σας «κρυμμένα», το Android είναι μια αρκετά καλή λύση ,μιας και ένα μεγάλο ποσοστό των επίδοξων «ματάκηδων» χάνει τη μάχη αφού δεν ξέρει «πως στο καλό δουλεύει αυτό το πράμα»! Δυστυχώς υπάρχουν και γνώστες , οι οποίο πολλαπλασιάζονται οπότε τα αρχεία σας χρειάζονται έξτρα προστασία. Ας τα κρύψουμε λοιπόν, με το Hide it Pro!

Θέλω λοιπόν το αγοράκια να μαζευτούμε για να σας πώ τα κόλπα, και παρακαλώ τις κυρίες να βγουν από το Post :P
Με τη βοήθεια του Hide It Pro μπορείτε να «κρύψετε»  αρχεία εικόνας, βίντεο,  μουσικής, ακόμα και εφαρμογές, αυτό όμως που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει, είναι το καμουφλάζ!

Με το Hide It Pro λοιπόν μπορείτε να κρύψετε όλα οσα θέλετε, χωρίς να καταλάβει ΚΑΝΕΙΣ ότι κρύβετε κάτι! Καλό ε;;
Μόλις η εφαρμογή εγκατασταθεί, στο μενού σας εμφανίζετε ως ένα Audio Manager που ρυθμίζει την ένταση των ήχων του κινητού σας. Και το μασκάρεμα δεν σταματάει εκεί, αφού πράγματι λειτουργεί ως Audio manager! Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κρυμμένα αρχεία, θα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα το logo του Audio Manager που υπάρχει στην κορυφή της εφαρμογής.

hide it pro kamoyflaz
Για όσους δεν ξέρουν το σκοτεινό του μυστικό, το Hide It pro, απλά ρυθμίζει τον ήχο

Ακόμα και αν κάποιος ξεσκεπάσει το μυστικό σας ή η κοπέλα σας διαβάζει αυτό το άρθρο (να ξέρετε οτι θα ακολουθήσει πολύ παντόφλα), υπάρχει η ασφάλεια του κωδικού. Για να δείτε τα αρχεία που έχετε προσθέσει στο Hide It Pro θα πρέπει να εισάγετε και έναν κωδικό που ορίζετε κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, και μπορεί να είναι είτε αλφαριθμητικός, είτε αριθμητικός(PIN). Ένας δύσκολος κωδικός διασφαλίζει ότι τα αρχεία σας θα παραμείνουν μακριά από περίεργους.

Για να προσθέσετε ένα αρχείο Multimedia στο Vault, πρέπει με τη βοήθεια ενός File Manager,  από το μενού Send/Share ή όπως αλλιώς ονομάζετε στο Manager σας, να «στείλετε» το αρχείο στο Audio Manager. Αν σας μπέρδεψα, πρέπει απλά να ακολουθήσετε τη διαδικασία που κάνετε συνήθως για να στείλετε ένα αρχείο με Bluetooth ή Mail, και στη λίστα με του «τρόπους αποστολής» θα έχει προστεθεί και το Audio Manager.

Από τη στιγμή που κρύψετε κάτι, αυτό είναι διαθέσιμο μόνο από το Hide It Pro αφού εξαφανίζεται από Gallery, file explorers και Card readers. Ο μόνος τρόπος να το ξαναδείτε είναι μέσω του Vault.  Ακόμα και αν απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα τα αρχεία θα παραμείνουν κρυφά.

hide it pro hide it pro hide it pro
hide it pro hide it pro

Σημειώστε ότι κατά την εγκατάσταση του προγράμματος σας ζητάει και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Σοφό θα ήταν να βάζατε ένα πραγματικό email(έτσι και αλλιώς δεν είναι υποχρεωτικό) γιατί μέσω αυτού, είναι ο μόνος τρόπος να ανακτήσετε τον κωδικό σας σε περίπτωση που το ξεχάσετε!

[app]com.smartanuj.hideitpro[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!