Υπολογίστε τα Μόρια των πανελλαδικών για την Τρίτη λυκείου

Έχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε που τέλειωσα το λύκειο(6 γκουχ γκουχ χρόνια γκουχ γκουχ) και όντας πλέον σοφός σας παρουσιάζω μια μικρή και πολύ χρήσιμη εφαρμογή, που μέχρι τουλάχιστον να αλλάξει-για μια ακόμα φορά- το σύστημα, θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη στην τρίτη Λυκείου, για να υπολογίσετε το μόρια σας.

Το Μορια Πανελλαδίκών είναι μια εφαρμογή δημιουργημένη απο τον Έλληνα developer Θάνο Τσακιρίδη η οποία σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη offline λύση για να κρατάτε τις βαθμολογίες των Τετραμήνων και των γραπτών σας στις πανελλήνιες εξετάσεις για να γνωρίζετε άμεσα τα ακριβή μόρια που θα έχετε για να δηλώσετε την σχολή της αρεσκείας σας.

Το πρόγραμμα έχει 3 καρτέλες με την έκθεση και τα πανελληνίως εξεταζόμενα μαθήματα, ανάλογα με την κατεύθυνση που έχετε επιλέξει. Διπλα σε κάθε μάθημα υπάρχουν 3 κουτάκια που σας ζητούν να εισάγετε του βαθμούς α’ και β’ εξαμήνου καθώς των γραπτών σας, για να εμφανιστεί στο 4 κουτάκι το αποτέλεσμα.

Εκτός των μαθημάτων κάθε κατευθυνσης μπορείτε να δηλώσετε και ειδικά μαθήματα οπως οι αρχές οικονομικής θεωρίας.
Η εφαρμογή αποθηκεύει οσες βαθμολογίες περάσετε για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε αλλαγές και νέους υπολογισμούς.

Οταν τελειώσετε μπορείτε να επιλέξετε τον υπολογισμό μορίων για να δείτε πόσα μόρια συγκεντρώνετε σε κάθε ένα απο τα 5 επιστημονικά πεδία.
μορια πανελληνίων μορια πανελληνίων

Απλή,γρήγορη και χρήσιμη, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν απο το Android Market και θα σας φανέι σίγουρα χρήσιμη αν είστε μαθητές τρίτης λυκείου.

[app]appinventor.ai_thanasakis.moria[/app]

Επίσημη σελίδα DroidWorks

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!