Shush μωρέ! Κοιμούμαι!

Λόγω της μνήμης χρυσόψαρου που με χαρακτηρίζει, πάρα πολλές φορές με ψάχνουν φίλοι και γνωστοί, γιατί έχω ξεχάσει να βγάλω το αθόρυβο από το κινητό μου. Η λύση που βρήκα για την περίπτωση μου νομίζω πως θα χρησιμεύσει σε πολλούς από εσάς.

Πόσες φορές δεν έχετε χάσει κλήση επειδή δεν επαναφέρατε από το αθόρυβο το κινητό σας μετά από ,το σινεμά, τη σχολή, ή κάποιο ραντεβού; Η λύση στο πρόβλημα σας είναι πολύ απλή και ακούει στο όνομα Shush

To Shush σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε σε πόση ώρα από τη στιγμή που ενεργοποιείτε το αθόρυβο, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να επανέλθει το κινητό, ακόμα και αν εσείς το ξεχάσετε!

Μπορείτε να ορίσετε χρονικό διάστημα από ένα τέταρτο μέχρι δώδεκα ώρες, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαμηλώσετε τελείως την ένταση κλήσεων από τα βελάκια της συσκευής σας, και το  Shush θα εμφανιστεί αυτόματα για να ορίσετε το χρόνο πριν την επαναφορά. Μάλιστα το πρόγραμμα «θυμάται»την τελευταία επιλογή σας κάτι που στην περίπτωση που το χρησιμοποιείτε συνέχεια για το ίδιο διάστημα(ώρες εργασίας, διάρκεια μαθήματος) αποδεικνύεται αρκετά χρήσιμο.

shush shush

Το πιο μικρό ίσως review σε εφαρμογή που έχω κάνει μέχρι τώρα, αφορά μια από τις πιο χρήσιμες που έχω βρει για το κινητό μου. Μικρή, πολύ ελαφριά, και σίγουρα κάποια στιγμή θα σας φανεί χρήσιμη.

[app]com.publicobject.shush[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!