Πληροφορίες για τον διάδοχο του Wii, είναι HD και στόχος του οι hardcore gamers [Update 16/4]

Σύμφωνα με το πάντα αξιόπιστο Game Informer, ο διάδοχος του Wii είναι δυνατότερος απο τις τωρινές κονσόλες, μπορεί να υποστηρίξει πραγματικό 1080p και είναι συμβατός με τους παλαιότερους τίτλους.

Κακά τα ψέματα, το Wii έχει ξεμείνει απο τίτλους τώρα τελευταία, και η Nintendo θα αναγκαστεί να κυκλοφορήσει κονσόλα. Σύμφωνα με φήμες η Ninty θα επιστρέψει στο hardcore κοινό της, που την ακολουθούσε τα προηγούμενα χρόνια (μέχρι και το Wii ορισμένοι). Σύμφωνα με φήμες, μερικοί developers έχουν ήδη dev kit στα χέρια τους ώστε το λανσάρισμα το 2012 να είναι μεγάλο.

Θα ψηθείτε για διάδοχο του Wii; Λέτε να είναι η αιτία που θα δούμε νωρίτερα απο ότι περιμέναμε νέες κονσόλες απο Sony και Microsoft (αυτές ήθελαν την γενιά να αντέχει μέχρι το 2015)

UPDATE 16/4: Σύμφωνα με όσα λέγονται απο διάφορα ξένα sites, το νέο χειριστήριο θα παρουσιάζει διπλό αναλογικό(σαν αυτό του Gamecube), αλλά και μία οθόνη 6″ (η οποία πιθανώς να αποσπάται). Στην οθόνη αυτή η κονσόλα θα μπορεί να κάνει stream την εικόνα του παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε να παίζετε ακόμη και όταν η τηλεόραση είναι πιασμένη απο άλλον! 

Όλο και περισσότερο ακούγεται ότι θα είναι ένα σκαλί πιο πάνω απο XBOX360 και PS3, ενώ θα υποστηρίζει Shaders 4.1. Μιλάμε επίσης για πραγματικό HD 1080p. Είναι συμβατό με παιχνίδια του Wii και Gamecube και η αρχιτεκτονική του είναι παρόμοια με αυτή του 360 (εύκολα ports anyone?). Λέτε να δούμε κανα “ολοκληρο” Battlefield εκεί και να τρέχουμε;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.