Quick Setting: Ρυθμίστε τα πάντα

Από τότε που πέρασα τη SwiftDroid στο Gt540 μου, παράπονο από συντομεύσεις ρυθμίσεων δεν έχω, αφού μπορώ να προσθέσω οσες θέλω στο Taskbar του κινητού μου. Βέβαια δεν είναι μάλλον το ίδιο τυχεροί ολοι, αφού έχω λάβει αρκετά mail για εφαρμογές που μπορούν να σας προβάλουν μαζεμένες τις σημαντικές ρυθμίσεις της συσκευής σας. Έψαξα, δοκίμασα και νομίζω ότι κατέληξα! Αυτή που βρήκα πιο «ενδιαφέρουσα» είναι το Quick Settings.

Η εφαρμογή αυτή λοιπόν, σας λύνει μια και καλή το πρόβλημα «συντομεύσεις ρυθμίσεων» αφού με ένα μόλις πάτημα σας εμφανίζει όλες όσες θα μπορούσατε να χρειαστείτε.

Wifi,Ένταση ηχου, Φωτεινότητα, Bluetooth,GPS,Σύνδεση δεδομένων, Wifi Hotspot,Screen Timeout, αυτόματη περιστροφή, λειτουργία πτήσης και ένα σωρό ακόμα ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες για να (απ)ενεργοποιήσετε ή  να ρυθμίσετε, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Αρκετές μάλιστα από αυτές έχουν και επιλογές για πιο προσωποποιημένη ρύθμιση.

Εκτός των ρυθμίσεων, στην πάνω άκρη της εφαρμογής υπάρχουν πληροφορίες για την διαθέσιμη εσωτερική και εξωτερική μνήμη, αλλά και το επίπεδο της μπαταρίας. Επίσης υπάρχει και ένα Flashlight εικονίδιο το οποίο μπορεί να μετατρέψει την οθόνη σας σε πρόχειρο φακό(με έντονο ή όχι φως ανάλογα με το orientation της συσκευής σας). Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να ενεργοποιείτε το Flash σας με αυτό το κουμπί, αν έχει το τηλέφωνο σας.

Άλλη μια πολύ χρήσιμη λειτουργία του Quick Settings είναι  η δυνατότητα να ανοίξετε την εφαρμογή, πατώντας παρατεταμένα το Search button της συσκευή σας(που τουλάχιστον για μένα είναι άχρηστο), δίνοντας σας έτσι άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας, χωρίς να ψάχνετε προγράμματα και συντομεύσεις!

Το QuickSettings είναι σίγουρα μια από τις λύσεις που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας αν θέλετε να πειράζετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας εύκολα και γρήγορα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν μέσω του Android Market.

Quick Settings Quick Settings Quick Settings Quick Settings

[app]com.bwx.bequick[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!