Zedge : Ringtones: Check, Wallpapers: Check

Το Zedge.net είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές για Wallpapers, ringtones και ήχους ειδοποίησης για το κινητό σας. Στο Android όπως και πάρα πολλά άλλα πράγματα, η εύρεση ήχου κλήσης ή Wallpaper είναι εξαιρετικά απλή, και γίνεται ακόμα πιο απλή με το Zedge.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την τεράστια βάση δεδομένων της ιστοσελίδας, για να σας βοηθήσει να βρείτε την ταπετσαρία ή το επόμενο ringtone της συσκευής σας. Την ώρα που μιλάμε υπάρχουν περισσότερα από 35.000 διαφορετικά Wallpaper, περίπου 480.000 ήχοι κλήσεις, και κάτι παραπάνω από 70.000 ήχοι ειδοποιήσεων.

Η κάθε κατηγορία χωρίζετε σε αρκετές υποκατηγορίες (π.χ τα wallpaper χωρίζονται σε 24 ξεχωριστές υποκατηγορίες2) και έτσι η εύρεση των αντικειμένων από συγκεκριμένη ομάδα – όπως για παράδειγμα, αθλητικά Wallpaper, ή Rock ringtones- είναι εξαιρετικά απλή χρηστική.

Βέβαια ο αριθμός των διαθέσιμων ήχων και εικόνων είναι απλά τεράστιος για αυτό μπορείτε να τα ταξινομήσετε με βάση τη δημοτικότητα τους, την τελευταία εβδομάδα/μήνα ή ακόμα και απ’αρχής του Site, η να χρησιμοποιήσετε το Search για να βρείτε με λέξεις κλειδιά αυτό ακριβώς που σας ενδιαφέρει.

Μέσα από το πρόγραμμα μπορείτε αν θέλετε να δείτε τα Wallpaper ή να ακούσετε τον ήχο πριν τον κατεβάσετε, ενώ μπορείτε να θέσετε μια εικόνα ως φόντο, ή έναν ήχο ως ringtone απευθείας από την επιλογή του προγράμματος. Όσα αρχεία κατεβάσετε αποθηκεύονται αυτόματα στον φάκελο Zedge που δημιουργείτε αυτόματα στην κάρτα μνήμης σας.

Τέλος το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε αρχεία στα αγαπημένα σας, για να τα βρίσκετε άμεσα μέσω του προγράμματος χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάζετε. Αν έχετε μάλιστα λογαριασμό στο Site μπορείτε να συγχρονίσετε τα αγαπημένα σας με τις επιλογές σας από τον υπολογιστή.

zedge zedge zedge zedge
zedge zedge zedge

[app]net.zedge.android[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!