Η Activision στην Ε3


Η Ε3 πλησιάζει πλέον σε απόσταση αναπνοής, και οι εταιρίες αρχίζουν να αποκαλύπτουν το τι θα δούμε στη φετινή έκθεση. Το χορό άνοιξε η Activision ανακοινώνοντας με λεπτομέρειες τι μας περιμένει στην Ε3.

«Σαν συνέχεια της πιο πολύαναμενόμενης κυκλοφορίας για φέτος, οι προπαραγγελίες για το Call Of Duty: Modern Warfare 3 ήδη κινούνται σε επίπεδα ρεκόρ» δήλωσε ο Bob McKenzie(cool όνομα ε;), αντιπρόεδρος στον τομέα εμπορίου του Gamestop. «Πέρσι το Black Ops έγινε ο τίτλος με τις περισσότερες προπαραγγελίες στην ιστορία μας. Το Call Of Duty Modern Warfare 3 είναι ήδη αρκετά μπροστά σε ρυθμό. Η αντίδραση του κοινού είναι φανταστική»

Εκτός του COD MW3 η Activision ετοιμάζει και το online αδελφάκι του, το COD Elite το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 14 Ιουλίου του 2011 για τους κατόχους του Black Ops, αλλα οι πλήρεις δυνατότητες της πλατφόρμας θα φανούν με την άφιξη του MW3.

Ο Eric Hirshberg, CEO της Activision Publishing δήλωσε: « Βάζουμε περισσότερη συγκέντρωση, δημιουργικότητα, και επένδυση στο κάθε παιχνίδι, όσο ποτέ άλλοτε. Δημιουργώντας εμπειρίες που δένουν τους παίκτες, μένουμε μπροστά από την καμπύλη καινοτομίας και προσφέρουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα υπηρεσία Call Of Duty Elite , η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα επαναπροσδιορίσει το επίπεδο του Multiplayer και θα δημιουργήσει μια δικτυωμένη κοινότητα γύρω από το Call Of Duty όπως ποτέ πριν.

Για να μπούμε και στο ψητό, τα παιχνίδια-υπηρεσία που θα παρουσιάσει η Activision είναι τα εξής:

Call Of Duty : Modern Warfare 3:

Ανεπτυγμένο με τη συμβολή των Infinity Ward και Sledgehammer Games, το Modern Warfare 3 λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της καταστροφής, αφού ο Makarov και το τρομοκρατικός οργανισμός του, εξαπολύουν καταστροφή και χάος σε όλο τον κόσμο. Παίρνοντας τον έλεγχο μελών αρκετών από των ειδικών δυνάμεων χωρών όλου του κόσμου, εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία στα όπλα., επιδίδεστε στο κυνήγι της γάτας με το ποντίκι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής, για να σταματήσετε έναν μισότρελο τρομοκράτη πριν να είναι πολύ αργά.

Call Of Duty Elite:

Σχεδιασμένο από την αρχή για πλήρη ενσωμάτωση με το COD Modern Warfare 3, το Call Of  Duty Elite, δίνει στους παίκτες πρωτοφανή έλεγχο στην Multiplayer εμπειρία τους, μεταμορφώνοντας τη σε ένα πραγματικό κοινωνικό δίκτυο. Μοναδικές παροχές, όπως Leaderboards, Heat maps, και πλούσια δεδομένα για τους παίκτες είναι ανάμεσα σε αυτές που θα έχουν πρόσβαση οι παίκτες. Ακόμα με το νέο σύστημα Groups οι παίκτες θα μπορούν να χωριστούν σε Group με βάση τα ενδιαφέροντα τους, του φίλους τους ή αρκετά ακόμα στοιχεία.

Skylanders Spyro Adventure:

O νέος αυτός τίτλος είναι μια πρωτοποριακή μιξη του κόσμου των παιχνιδιών, των Video Games, και του Internet. Μέσα από μια καινοτόμα χρήση της τεχνολογίας και με τη χρήση του Portal Of Power, τα παιχνίδια αποκτούν ζωή σε ένα νέο σύμπαν, το Skylands. To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Xbox 360, PS3,3DS,PC και φορητές συσκευές.

Prototype 2:

Το  Prototype 2 παιρνει τη σκυτάλη από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, και συνεχίζει την καταστρεπτική εμπειρία! Ο ολοκαίνουργιος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, Sgt James Heller, θα ανοίξει νέους αιματοβαμμένους δρόμους, σε μια μετα-αποκαλυπτική New York Zero, προς το υπέρτατο στόχο. Το θάνατο του Alex Mercer!

Εκτός των παραπάνω η Activision θα παρουσιάσει 3 νέα παιχνίδια βασισμένα σε γνωστές σειρές Comics,τα X-Men  Destiny, το The Transformers : Dark Of The Moon, και το Spiderman: Edge Of Time, ενώ θα υπάρχει και το παιδικό , ένα παιχνίδι αντίπαλος του Nintedogs.

 

Το παρτυ αρχίζει!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!