Η E3 παίζει στο XGamers.gr

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  το XGamers θα δηλώσει παρόν και σε αυτή την E3, με διαρκής ενημέρωση, κατα την διάρκεια, και μετά το τέλος των συνεντεύξεων τύπου των εταιριών. Όλων των εταιριών.

Ξεκινώντας απο την Δευτέρα με την Microsoft, συνεχίζοντας με την ΕΑ και την Ubisoft και καταλήγοντας τα χαράματα της Τρίτης με την παρουσίαση της Sony. Ότι παρουσιάστηκε, θα ανεβεί το συντομότερο δυνατόν και για εσάς που δεν θα καταφέρετε να την παρακολουθήσετε live, εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων (σας είχαμε προειδοποιήσει πριν λίγους μήνες, να ακυρώσετε τα πάντα, δεν μας ακούσατε).

Μετά απο κάποιες ώρες ξεκούραση, πλησιάζει η Ε3 της Nintendo, ενώ παράλληλα θα μεταδίδονται και άλλες παρουσιάσεις μικρότερων εταιριών, με τα σημαντικότερα νέα φυσικά να ανεβαίνουν.  Τα ίδια ισχύουν και με την Nintendo.

Κάπου εδώ, πρέπει να επαναλάβουμε τις ώρες των παρουσιάσεων:

  • Microsoft, 6/6, 19:30
  • EA, 6/6, 22:30
  • Ubisoft, 7/6 00:30
  • Sony, 7/6 03:00
  • Nintendo, 7/6 19:00

Την press conference της Microsoft μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο xbox.com/e3 και απο κινητή συσκευή στο xbox.mobi/e3. Αργότερα θα διατεθεί και on demand στο XBOX Live.

Την press conference της EA και της Ubisoft θα μεταδώσει ζωντανά και on demand αργότερα το e3.GameSpot.com

Η Sony θα μεταδωσεί απο εικονικό booth στο PS Home, αλλά και απο το Gamespot εδώ.

Η Ninty θα δηλώσει παρόν στο e3.nintendo.com.

Και οι τρεις παρουσιάσεις των μεγάλων εταιριών θα είναι διαθέσιμες και σε High Definition στο Gametrailer.com/e3 μέσω του Spike TV.

Θα δημιουργήσουμε και ειδική κατηγορία E3 ώστε να μη χαθούν τα νέα απο τις παρουσιάσεις, γιατί αναμένεται ενας μικρός χαμός απο ειδήσεις.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω σε live συνομιλία κατα την διάρκεια των παρουσιάσεων, μέσω του ειδικού group που δημιουργήσαμε στο MSN. Μπείτε εδώ για εγγραφείτε, και βάλτε σαν λόγο το username σας

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.