Πολλές φήμες σχετικά με το Zelda: Skyward Sword

Το Skyward Sword αναμένεται για το Wii φέτος, και αναμένεται να είναι εκπληκτικό. Λίγες μέρες πριν την Ε3, αποκαλύφθηκαν πολλά πράγματα σχετικά με το παιχνίδι.

Κατ’ αρχάς, οι φήμες αναφέρουν ότι η ανάπτυξη έχει ολοκληρωθεί ήδη, και το παιχνίδι περνάει απο testing, ενώ το demo στην Ε3 θα μας δείξει τις τρεις όψεις του παιχνιδιού: Flying Combat, εξερεύνηση του overworld και του ουρανού, και φυσικά dungeon απο το παιχνίδι. Το κορίτσι που μας είχαν δείξει είναι πολύ σημαντικό, και το λένε Ζordiana.

Ο μάγος που έδειξαν στο GDC trailer, ονομάζεται Nephiburoo και είναι αρχηγός των εχθρών οι οποίοι προσπαθούν να κατακτήσουν το triforce. Ο Ganondorf επιστρέφει, αλλά θα είναι στην παιδική του ηλικία, και δε θα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην υπόθεση.

Η Zelda έχει νέο design, παρόμοιο με αυτό μίας πριγκίπισσας της Αιγύπτου, αλλά θα είναι αναγνωρίσιμη. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν ξανά 2 κόσμοι. Το Skyloft και η Hyrule, αντίστοιχα του παραδείσου και της κόλασης.

Το Skyward Sword θα προσφέρει άλογα και πλοία, αλλά σε μικρότερη έκταση απο τα Twilight Princess και Wind Waker αντίστοιχα.

Το καλύτερο έρχεται εδώ! Μόλις ολοκληρωθεί το παιχνίδι, τα dungeons ανακατασκευάζονται αυτόματα, με νέα μέρη και bosses, τα οποία θα χρησιμοποιούν κάθε τι που βρήκατε στο παιχνίδι.

Τέλος, το παιχνίδι αναμένεται 1η Νοεμβρίου. Πόσα απο αυτά ισχύουν, θα το μάθουμε πολύ σύντομα!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.