Crysis 2 με Ultra γραφικά σε HD ανάλυση σε laptop;

 

Maximum... Graphics!

Το Crysis 2 για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει, πρόκειτε για ένα παιχνίδι με μεγάλες απαιτήσεις από τον υπολογιστή σας. Κατά βάση λοιπόν το να παίξετε αυτό το παιχνίδι στο Laptop σας, προυποθέτει λάπτοπ με …Cojones(google it) και αρκετές υποχωρήσεις σε λεπτομέρειες και αναλύσεις. Το δεύτερο σκέλος, μπορεί να αποφευχθει, αν στο Laptop σας, βρεθεί ξαφνικά η νέα (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) κάρτα γραφικών της Nvidia για Laptop, η οποία φαίνεται ότι από πλευράς υποδύναμης, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα home συστήματα.

Ο χρήστης του Youtube «thenotebookgamer» δημοσίευσε ένα Video στο οποίο φαίνεται το Crysis 2, σε ανάλυση 1920Χ1080 με τα Settings στο Ultra και σε DirectX 11 , να τρέχει με άνεση συνεχώς πάνω από τα 30 fps. Όλα αυτά χάρη στη «μυστηριώδη Nvidia GPU»

Δεν ξέρω αν πράγματι υπάρχει, αν πάντως όλα αυτά είναι αλήθεια τότε 3  πράγματα είναι σίγουρα: Α) το gaming στο Laptop θα αλλάξει ριζικά Β) Θα χρειαστεί να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας για να την αποκτήσετε, και Γ) Αν το πουλήσετε, κρατήστε τη μπαταρία του.. θα σας χρειαστεί

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!