Sledgehammer Games: “Δεν πουλάς μηχανή γραφικών, αλλά παιχνίδι”

MW3

Μετά τα υποτιμητικά σχόλια των EA και DICE απέναντι στην Activision και τις εταιρίες ανάπτυξης του Modern Warfare 3, ήρθε η ώρα για αντεπίθεση.

Ο Glen Schofield της Sledgehammer Games (και πρώην executive producer του Dead Space για την ΕΑ), δήλωσε πως η δύναμη του Modern Warfare 3 κρύβεται στα σταθερά 60FPS και στις κονσόλες, κάτι που οι αντίζηλοί τους δεν μπορούν να πετύχουν. Ακολουθούν οι αναλυτικές δηλώσεις του developer:

Μπορείς να βγεις και να ονομάσεις την νέα σου μηχανή όπως θες. Το έχω κάνει στο παρελθόν – έχω δει το κόλπο. Το συμπέρασμα είναι ότι το Modern Warfare 3 θα τρέχει με 60 frames ανα δευτερόλεπτο. Δεν είμαι σίγουρος αν οι αντίπαλοί μας μπορούν. Θα ήμουν λίγο φοβισμένος αν τώρα, τον Ιούνιο, θα περίμενα ένα παιχνίδι που θα τρέχει σε κονσόλα και δεν θα είναι στα 60 FPS. Δεν πουλάς μηχανή γραφικών, πουλάς παιχνίδι.

Το Modern Warfare 3 κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου για XBOX360, PS3 και PC

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.