Νέα για τα MGS HD Collection!

 

Να τι μας είπε από το Twitter του ο μέγας Hideo Kojima!

Ξέραμε μέχρι στιγμής φυσικά ποια παιχνίδια θα περιλαμβάνει η συλλογή μα δεν ξέραμε σίγουρα ποιες εκδόσεις!

Το Metal Gear Solid 2 θα είναι το Substance και όχι το Sons Of Liberty! Αυτό σημαίνει πως θα έχει παραπάνω VR Missions και ίσως να έχει και το “The Document Of Metal Gear Solid 2”, πράγμα που δεν μας είπε!

Το Metal Gear Solid 3 θα είναι το Subsistence και όχι το Snake Eater! Αυτό σημαίνει πως θα έχει 3D κάμερα και σίγουρα θα έχει τα κλασσικά MG1 και MG2 που ήταν για το MSX! Ίσως να έχει και τα παραπάνω που είχε το Subsistence, δεν το ξεκαθάρισε….

Οπότε με την Collection θα έχουμε τα:       Metal Gear – Metal Gear 2: Solid Snake – Metal Gear Solid 2: Substance – Metal Gear Solid 3: Subsistence – Metal Gear Solid: Peace Walker!!!

Εμένα μου κάνει για κελεπούρι!

Πέρα από αυτά όμως μας έδωσε και κάποιες εικόνες, από τα trophies!

 

Επίσης έδωσε εικόνες από το MGS3:Snake Eater 3DS! Δείχνει πως δουλεύει η λειτουργία κατά την οποία βγάζουμε ένα αντικείμενο φωτογραφία και το χρησιμοποιούμε ως camouflage patters για την στολή του Snake!

 

Εσείς τι λέτε για όλα αυτά????

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.