Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη το επόμενο dashboard του XBOX;

Ενώ παράλληλα έχει διαρρεύσει και βίντεο στο Youtube που δείχνει τις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει στους χρήστες.

Πέρα απο το ολοκαίνουριο user interface, το dashboard προσφέρει και κλήσεις μέσω Skype. Ναι, καλά διαβάσατε. Το Skype θα ενσωματωθεί στο XBOX Live και θα μπορείτε να συνομιλείτε κάνοντας και βίντεο κλήσεις ακόμη και με άτομα στο PC τους. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν απαιτείται το Kinect ή απλά η Vision κάμερα του XBOX, αλλά σίγουρα θα έχουμε νεότερα σύντομα.

Το σύννεφο καταφθάνει στο XBOX Live. Τέλος πιο στο Profile recovery αφού όλες οι πληροφορίες,  συμπεριλαμβανομένου και των saves, θα αποθηκεύονται online και θα είναι διαθέσιμα σε κάθε κονσόλα που κάνετε sign-in χωρίς να περιμένετε να κατεβεί το προφίλ σας στην νέα κονσόλα.

Bing καιYouTube έρχονται στο dashboard, ενώ μέσω των Beacons μπορείτε να ενημερώσετε φίλους στο Live και στο Facebook ποιο παιχνίδι θέλετε να παίξετε αργότερα.

Όλα αυτά αργότερα μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Ευχαριστημένοι;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.