Ξεσκονίστε τις ρακέτες σας: Το Grand Slam Tennis 2 έρχεται, είναι HD

Το πολύ καλό Grand Slam Tennis που κυκλοφόρησε κατά το ντεμπούτο του Motion Plus στο Wii, έχει και συνέχεια. Αυτή τη φορά όχι στην κονσόλα της Nintendo, αλλά στα XBOX360 και PS3 και το περιμένουμε το 2012.

Όπως και το πρώτο παιχνίδι του Wii θα προσφέρει και τις τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις (French Open, Australian Open,  U.S. Open και Wimbledon) ενώυπενθυμίζουμε ότι το Wimbledon είναι αποκλειστικό της EA από το 2009. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει περισσότερους απο 20 σύγχρονους και παλαιούς τενίστες συμπεριλαμβανομένου και του αποκλειστικού της σειράς John McEnroe.

Με τόσο μεγάλο roster, θα υπάρχει και ξεχωριστή λειτουργία που ονομάζεται ESPN Grand Slam Tournament το οποίο θα σας βάζει να αντικατοπτρίσετε μερικούς σπουδαίους αγώνες όπως Borg-McEnroe ή Nadal-Federer. Επιπλέον, θα υπάρχει και 10χρονη καριέρα ενώ επιστρέφει και η δημιουργία παίκτη. Φυσικά, το online είναι δεδομένο. Η έκδοση του PS3 υποστηρίζει Move, ενώ δεν έχουν πει κάτι για Kinect.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.