Plaisio καλεί Android. Αγοράστε εν κινήσει!

Plaisio Android applicationΤο Πλαίσιο είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών της χώρας μας, με καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Αν είστε από αυτούς που έχετε συχνά συζητήσεις του τύπου

«-ρε συ, θέλω να πάρω ένα stickάκι 8gb.. πόσο κάνει περίπου;
-Βάστα να δώ στο Πλαίσιο.»

Τότε είμαι σε ευτυχή θέση να σας ανακοινώσω ότι: ΤHERE IS AN APP FOR THAT!

Η εφαρμογή του Πλαίσιο, για το android έχει όλα όσα θα περιμένατε και μερικά ακόμα. Πρώτων και κύριων μπορείτε να περιπλανηθείτε στις κατηγορίες προϊόντων του καταστήματος, και να βρείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν μέσα από δεκάδες χιλιάδες προϊόντα, όλα με τις συνοδευτικές φωτογραφίες τους, τις περιγραφές τους, και βέβαια τις τιμές τους. Μέσω του προγράμματος, μπορείτε να προσθέσετε σε οποιοδήποτε προϊόν price alert, ώστε να ειδοποιηθείτε όταν η τιμή του πέσει, ή βρεθεί σε ευκαιρία. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να προσθέτετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας, όσα προϊόντα θέλετε να κρατήσετε για μια δεύτερη ματιά.

Αν σας ενδιαφέρουν διαφορετικά προϊόντα, μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι δύο από αυτά (αρκεί να βρίσκονται στην ίδια κατηγορία) για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη άποψη.

Εκτός του απλού Browsing των προϊόντων η εφαρμογή σας επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά στις τρέχουσες προσφορές που ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Πλαισίου, αλλα και στο StockHouse. Τέλος μπορείτε να δείτε και τα προϊόντα που προστέθηκαν φρέσκα φρέσκα στους καταλόγους του καταστήματος, για να οργανώσετε τις μελλοντικές αγορές σας.

Εκτός από την εύρεση κάθε λογής ηλεκτρονικής συσκευής, μέσα από το app του Πλαισίου, μπορείτε να εντοπίσετε το κοντινότερο κατάστημα της αλυσίδας, και να λάβετε οδηγίες για να πάτε εκεί, η να καλέσετε απευθείας μέσω του κινητού σας. Από το κεντρικό μενού μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για κάποιο συγκεκριμένο προιόν,  ή να έρθετε σε επικοινωνία με το πλαίσιο, μέσω email, ή του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας, και πάλι με απευθείας κλήση μέσω της εφαρμογής.

Στα έξτρα «εργαλεία» που είναι διαθέσιμα, είναι η δυνατότητα ανάγνωσης των εβδομαδιαίου Newsletter που αποστέλλει το Πλαίσιο στα μέλη του, η πρόσβαση μέσω της εφαρμογής σε όλα τα Social networks που το πλαίσιο διαθέτει profiles(Facebook, twitter, YouTube) καθώς και ένα QR Reader ο οποίος τουλάχιστον σε εμένα δεν αναγνωρίζει τίποτα. Ίσως είναι δημιουργημένος για να αναγνωρίζει μόνο barcodes του Πλαισίου.

Στα αρνητικά της εφαρμογής, η μη δυνατότητα παραγγελίας μέσω της εφαρμογής, αφού κάθε προσθήκη στο καλάθι, ανοίγει τον επιλεγμένο σας browser για να σας μεταφέρει στην ηλεκτρονική σελίδα αγορών και να ολοκληρώσετε τις αγορές σας από εκεί. Επίσης πουθενά δε μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα σας αν είστε μέλος για να έχετε ενημέρωση σχετικά με παλιές ή τρέχοντες παραγγελίες, πράγμα που θα ήταν αρκετά χρήσιμο.

Μέχρι να μας κάνουν τη χάρη και άλλα μεγάλα eshop της αγοράς να προχωρήσουν σε δημιουργία παρόμοια εφαρμογής, ή να έρθει επιτέλους η εφαρμογή του Skroutz.gr και σε android, το Plaisio είναι η καλύτερη (και μοναδική) εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει στην ευρεση του επόμενου gadget σας. (Α! και το m.skroutz.gr αν και θα προτιμούσα εφαρμογή!)

Plaisio Android application Plaisio Android application Plaisio Android application Plaisio Android application

[app]gr.plaisio[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!