Νέες πληροφορίες για το Alan Wake’s American Nightmare! [Update]

Update 15/12: Νέες πληροφορίες για το American Nightmare έρχονται από το Xbox World Magazine, το οποίο θα έχει και οκτασέλιδο αφιέρωμα για το παιχνίδι στο επόμενο τεύχος του. Συγκεκριμένα, το νέο Alan Wake λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το αρχικό παιχνίδι. Μετά τα γεγονότα του ending του πρώτου παιχνιδιού, ο Alan έχει γίνει αστικός μύθος. Ο θρύλος λέει ότι ο Alan Wake χάθηκε στο δάσος του Bright Falls και επέστρεψε σαν Mr Scratch, ένας τρελός κατά συρροή δολοφόνος.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες θα μάθουν τι απέγινε η Alice, o Barry αλλά και γεγονότα μετά το τέλος του πρώτου Alan Wake μέσα από manuscripts, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

 

Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για τον νέο τίτλο της Remedy, έρχονται από Φινλανδική ιστοσελίδα. Το Alan Wake’s American Nightmare αποκαλύφθηκε στα χθεσινά Video Game Awards με ένα εντυπωσιακότατο trailer. Ακολουθούν όλες οι πληροφορίες σε ελεύθερη μετάφραση (τα Φινλανδικά μου θέλουν ξεσκούριασμα :P)

  • Πρόκειται για ανεξάρτητο παιχνίδι στο οποίο ο καθένας μπορεί να απολαύσει, ακόμα και αν έχει χάσει το προηγούμενο επεισόδιο. Το American Nightmare διευρύνει τον κόσμο του Alan Wake και προσφέρει πολλές πληροφορίες για τα γεγονότα μετά το πρώτο παιχνίδι!
  • Αν το πρώτο παιχνίδι αποτελούσε συνδυασμό Stephen King και Lost, το American Nightmare  είναι περισσότερο Tarantion -From Dusk Till Dawn- στυλ. Συναρπαστική δράση με πολλές επιρροές από το Pulp Fiction.
  • Ο Alan Wake δεν βρίσκεται πλέον στο Bright Falls. Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην Αριζόνα. Το πως ο Alan έφτασε εκεί είναι άλλη ιστορία. Ίσως να θυμάστε τα επεισόδια Night Springs που έπαιζαν στις τηλεοράσεις κατά το πρώτο παιχνίδι. Ίσως επίσης να θυμάστε ότι ο Alan είχε γράψει επεισόδια για την σειρά όταν ήταν νέος. Στο American Nightmare, ο Alan είναι παγιδευμένος μέσα σε επεισόδιο της σειράς
  • Το Amrican Nightmare αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Xbox Live Arcade στις αρχές του νέου έτους.
  • Νέο survival/horde mode το οποίο θα ονομάζεται Fight till Dawn. Ο παίκτης ρίχνεται σε ένα κενό τοπίο, με ένα αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο στην διάθεσή του. Το mode αυτό είναι αρκετά arcade και fast-paced. Αν επιβιώσεις μέχρι την αυγή, νίκησες!
  • Το American Nightmare δεν είναι το Alan Wake 2, αλλά η Remedy διαβεβαιώνει ότι δεν είναι το τελευταίο Alan Wake. Περισσότερος Alan έρχεται στο μέλλον, αλλά δεν είναι σε θέση να δώσει επιπλέον πληροφορίες.
  • Τέλος, η Remedy αναφέρει ότι έχει πάρει αρκετό feedback από του PC gamers. Στο μέλλον ελπίζει να μας μεταδώσει και ευχάριστα νέα!

Αυτά για το Alan Wake! Η τιμή του δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά θα κυμαίνεται στα 800 με 1200 MS points.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.