“Πες Βρες” παίξε και γέλα!

Pes bres android greek gameΜε τις ελληνικές εφαρμογές να πληθαίνουν συνεχώς στο Market, κάνουν δειλά. δειλά την εμφανισή τους και τα πρώτα παιχνίδια δημιουργημενα απο Έλληνες, τα οποία μάλιστα φαίνεται να κινούνται στη σωστή κατεύθυνση ως πως τον τρόπο που προσπαθούν να ελκύσουν Έλληνες χρήστες.
Το “Πες βρες” δημιουργημένο απο τρείς Έλληνες developers(Χατζηπαπάς Πέτρος, Κόκκινος Χάρης και Αργυρίου Αλέξης) είναι ένα στη σύλληψη απλό, αλλα απίστευτα διασκεδαστικό ομαδικό παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί απο το android σας.

Αρχικά να σας πληροφορίσω οτι το “Πες Βρες” δεν είναι παιχνίδι για την πάρτη σας και μόνο. Θα το χρειαστείτε σε πάρτυ, στην παραλία, στον στρατό, και γενικά οπούδήποτε είσαστε δυό,είσαστε τρείς,είσαστε χίλιοι δεκατρείς.
Στο παιχνίδι χωρίζεστε σε δύο ομάδες, Α & Β οι οποίες διαγωνίζονται για το πια θα μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς. Το παιχνίδι εμφανίζει στην οθόνη του κινητού σας 10 λέξεις που έχουν να κάνουν με κάποιο συγκεκριμένο θέμα(π.χ μέρη ενος πλοίου ή μουσεία της Αθήνας). Οταν τη συσκευή κρατά η ομάδα Α, η ομάδα Β προσπαθεί να μαντέψει ποιες λέξεις υπάρχουν στη λίστα του πες βρες για να κερδίσει πόντους.

Σε κάθε θέμα μπορεί βέβαια να υπάρχουν παραπάνω απο δέκα σωστές απαντήσεις, αλλα μόνο αυτές που υπάρχουν στη λίστα κερδίζουν βαθμούς(και μάλιστα μερικές ανάλογα με τη δυσκολία τους κερδίζουν περισσότερους). Κάθε φορά που η ομάδα Β βρίσκει μια απο τις λέξεις της λίστας, απλά πατώντας πάνω της διαγράφετε απο τη λίστα και οι πόντοι που αξίζει καταμετρώντε αυτόματα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο ομάδα Α και ου το καθ’εξης με τους πόντους να καταμετρώνται στο τέλος του κάθε γύρου.

Για ευκολία στο πάνω μέρος της οθόνης, υπάρχει και μια μπάρα αντίστροφης χρονομέτρησης στην οποία μπορείτε να ορίσετε εσείς το χρόνο,μπορείτε όμως βέβαια αν θέλετε να μη λαμβάνεται υπόψιν σας.

Pes bres android greek game Pes bres android greek game Pes bres android greek game
Η εφαρμογή διατίθετε εντελώς δωρεάν μέσω του Android Market και σύμφωνα με τους δημιουργούς της, ένα απλό κλικ στις διαφημίσεις είναι υπέραρκετό για να τους στηρίξουμε(προτείνεται ανεπιφύλακτα!)

[app]pes.vres[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!