Το Mass Effect 3 στο διάστημα!

Σαφώς και το τρίτο -και μάλλον τελευταίο- μέρος της σειράς λαμβάνει χώρα στο διάστημα, αλλά η είδηση αφορά το marketing μέρος του τίτλου με την Electronic Arts να κάνει κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του. Συγκεκριμένα, η εταιρία θα αφήσει 6 μετεωρολογικά μπαλόνια με αντίτυπα του τίτλου να φτάσουν στο ύψος της στρατόσφαιρας με σκοπό να προσγειωθούν αργότερα στο έδαφος και να δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα σε αμέτρητους οπαδούς να μεταβούν στα σημεία προσγείωσης για την απόκτησή τους. Τα μπαλόνια θα περιέχουν σύστημα εντοπισμού που θα αποστέλλει τα δεδομένα στο επίσημο site του τίτλου ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει το κυνήγι. Οι τυχεροί που θα πιάσουν στα χέρια τους τα διάσημα πλέον και τα πρώτα εξ’ ουρανού αντίτυπα, εννοείται πως θα είναι και οι κάτοχοί τους και όλα αυτά μια μόλις εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού στα καταστήματα.

Το Mass Effect 3 ανακοινώθηκε το Δεκέμβριο του 2010 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου με τα ελληνικά καταστήματα να το διαθέτουν στις 9 του μηνός. Στην έκδοση του XBOX θα εμπεριέχονται φωνητικές λειτουργίες με τη χρήση Kinect, με τις οποίες ο παίκτης θα μπορεί να διαβάζει τους διαλόγους και αυτοί να επιλέγονται ή να δίνει προφορικά εντολές στους συντρόφους του κατά τη διάρκεια της μάχης. Η ιστορία συνεχίζετε με τον διάσημο πλέον διοικητή Shepard και την ομάδα του στην προσπάθειά τους να σώσουν την ανθρωπότητα.

Ακολουθεί ένα mini trailer του τίτλου, ενώ με το πέρας της προβολής του νέου επεισοδίου του The Walking Dead, αναμένετε να αποκαλυφθεί το νέο trailer.