Διέρρευσαν πληροφορίες για το Grand Theft Auto V!

Grand Theft Auto VΠρώην υπάλληλος της Rockstar αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες για τον νέο πολυαναμενόμενο τίτλο του στούντιο, Grand Theft Auto V! Όπως αποκάλυψε, ο πρωταγωνιστής του GTA V θα ονομάζεται Albert de Silva και θα κατάγεται από την Ισπανία, ενώ θα είναι πρώην μέλος συμμορίας που δρούσε στο Vice City. O Silva αποφάσισε να αλλάξει ζωή, να αφήσει για πάντα πίσω του τη μελανή σελίδα της ζωής του και να ζήσει στο Los Santos με το γιο του Kevin.

O χάρτης του GTA V θα είναι πέντε φορές(!) μεγαλύτερος από αυτόν της Liberty City στο GTA IV, με την κεντρική πόλη να καταλαμβάνει μόνο το μισό μέγεθός του! Επίσης, για άλλη μια φορά θα είναι χωρισμένος σε τρία κομμάτια, ενώ στη μετακίνηση του, ο παίχτης θα χρησιμοποιεί αεροπλάνα και όχι αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες, πράγμα που υποδεικνύει το πόσο μεγάλος είναι ο χάρτης. Το multiplayer GTA V θα υποστηρίζει έως και 32 άτομα, ενώ όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους συμμορίες.

Όσο για την αστυνομία(το ατού της σειράς), ο παίκτης αν μαζέψει τέσσερα αστέρια καταζήτησης θα ακούει μέχρι και το όνομά του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Οι τηλεοράσεις θα έχουν πολλά περισσότερα κανάλια, ενώ ο υπόκοσμος θα έχει και ένα αυτόνομο οικονομικό σύστημα με τον παίκτη να πουλάει ναρκωτικά, όπλα και κλεμμένα οχήματα. Η κυκλοφορία του τίτλου έχει οριστεί για τον Μάιο του 2013(!).

Όλα αυτά μας προϊδεάζουν για έναν από τους καλύτερους τίτλους της gaming σκηνής με τη Rockstar σε πιο χαρούμενο ύφος από του προκατόχου να δίνει ρεσιτάλ σε αυτό που ξέρει καλύτερα. Να υπογραμμίσουμε ότι τίποτα από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν είναι επισήμως ανακοινωμένα, οπότε υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποια να μην ισχύουν. Τα πάντα, όμως θα σιγουρευτούν στην E3 που αναμένεται να ταράξει τα νερά!