Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(16/03/12 – 23/03/12)

κάθε Παρασκευή, ένα άρθρο αναρτείτε στην κεντρική σελίδα του Xgamers.gr στο οποίο αναγράφονται τα παιχνίδια που κυκλοφορούν την εκάστοτε εβδομάδα, καθώς και μία σύντομη περιγραφή γι’ αυτά.

Πλέον διανύουμε έναν gaming μήνα με όλο το νόημα της λέξης. Ο Μάρτιος έχει φτάσει στα μέσα του και μαζί του έχει φέρει τίτλους όπως το Mass Effect 3, Twisted Metal, Journey και Street Fighter X Tekken. Τίτλους που πολλοί παίχτες περίμεναν με αγωνία και πλέον μπορούν να τους απολαύσουν. Και αυτή η εβδομάδα, όμως, δεν πάει πίσω(βέβαια όχι σαν την προηγούμενη) με μεγάλους και πολυαναμενόμενους τίτλους.

  • FIFA Street(PS3/ Xbox 360):

Το FIFA Street επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας και αφού έπεσε άδοξα με το Fifa Street 3. Την ανάπτυξη έχει αναλάβει η ομάδα που δημιουργεί τα FIFA. Την άποψη του Xgamers για τον τίτλο θα τη μάθετε σύντομα!

Επίσης, η κυκλοφορία του Journey για τα μη PSN Plus μέλη είναι αξιοπρόσεχτη, ενώ η αγορά του παιχνιδιού αποτελεί μία από τις υποχρεώσεις κάθε σοβαρού PS3 Gamer. Επίσης, η retail έκδοση του Alan Wake κυκλοφορεί επιτέλους στην Ελλάδα. Αναλυτικά όλοι οι τίτλοι παρακάτω.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα με Gaming!

Alan Wake PC(Retail)
FIFA Street – PS3, Xbox 360
Journey – PS3(Downloadable)
Ben 10 Galactic Racing 3DS, PSVita
Birds of Steel – PS3, Xbox 360
Blades of Time – PS3, Xbox 360
Captain Morgane and the Golden Turtle – PC, DS, PS3, Wii
Inazuma Eleven 2: Firestorm/ Blizzard – 3DS
Shoot Many Robots – PS3, Xbox 360(Downloadable)
Sparta II: Alexander the Great – PC
Warp – PS3, PC(Downloadable)
Yakuza: Dead Souls – PS3