Τι θα παίξουμε την Εβδομάδα του Πάσχα;(13/4/12 – 20/4/12)

Κάθε Παρασκευή, ένα άρθρο αναρτείτε στην κεντρική σελίδα του Xgamers.gr στο οποίο αναγράφονται τα παιχνίδια που κυκλοφορούν την εκάστοτε εβδομάδα, καθώς και μία σύντομη περιγραφή γι’ αυτά.

Και ήρθε η ώρα για ξεκούραση! Ξεκούραση από τη δουλειά, το σχολείο, το φροντιστήριο και οτιδήποτε άλλο μας κουράζει! Ήρθε το τριήμερο του… φαγητού αφού θα μπουκώσουν τα στόματα μας με τόσο οβελία(για όποιον έχει τα λεφτά, βασικά). Ιδανικές μέρες, λοιπόν για gaming!

  • Pandora’s Tower(Wii):

Πολλά παιχνίδια έχουν χαρακτηριστεί ως “το τελευταία καλό παιχνίδι του Wii” και αυτό επειδή ενώ όλοι περιμένουν να βάλουν στην αποθήκη την εξάχρονη κονσόλα της Nintendo και να την αντικαταστήσουν με ένα U μπροστά, αυτή έπιστρέφει με πολύ καλά παιχνίδια δείχνοντας μας ότι δεν θα πέσει εύκολα. Η κυκλοφορία του Pandora’s Tower στην Ευρώπη αποτελεί μία από αυτές τις κυκλοφορίες και εμείς συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν το Action/RPG της Ganbarion είναι όντως “το τελευταίο καλό παιχνίδι του Wii”.

Πέρα αυτού, έχουμε την επιστροφή του πρώτου Max Payne στις iOS συσκευές εν αναμονή του τρίτου μέρους από την Rockstar ενώ οι motocrossάκηδες θα τρέξουν στο MUD FIM Motocross World Championship.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός για την κάρτα γραφικών και τα τρία παιχνίδια της επιλογής σας τρέχει ακόμα, ενώ τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο site μας το Μ. Σάββατο. Προετοιμαστείτε, επίσης για έναν ακόμη μεγάλο διαγωνισμό σύντομα. Η συντακτική ομάδα του Xgamers σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ξεκούραση και τι άλλο;.. GAMING! :)

Fez – Xbox 360(Downloadable)
Football Manager Handheld – Android
Legend of Grimrock – PC, Mac
Max Payne Mobile – iOS
MUD FIM Motocross World Championship – PS3, Xbox 360, PC
Pandora’s Tower – Wii
Skullgirls – PS3, Xbox 360(Downloadable)