Το XGamers κλείνει 3 χρόνια λειτουργίας!

Αχ, πότε πέρασαν 3 χρόνια; Ήμουν νιος και γέρασα.. Σαν σήμερα, στις 24 Μαΐου 2009 το XGamers βρέθηκε για πρώτη φορά online. Οι μήνες πέρναγαν, η ιστοσελίδα άλλαζε συνεχώς μορφή επί 2 χρόνια, μέχρι που τελικά καταλήξαμε σε αυτή που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Τι άλλαξε από πέρυσι, που έγραφα παρόμοιες γραμμές; Το XGamers μεγάλωσε ραγδαίως, με την επισκεψιμότητά του να τριπλασιάζεται σε λιγότερο από 12 μήνες (χο, εμείς και ο ΣΥΡΙΖΑ! :P), την συντακτική του ομάδα να είναι μεγαλύτερη και να προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες μας άρθρα, ειδήσεις και κριτικές για τον χώρο του gaming!

Στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του gaming στην Ελλάδα και την προώθηση των καλών παιχνιδιών ώστε να βρουν την επιτυχία που τους αναλογεί και στην χώρα μας, υποστηρικτές μας είστε εσείς, οι καθημερινοί επισκέπτες που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας. Και σας ευχαριστούμε για αυτό! Η ομάδα του XGamers κάνει ότι μπορεί ώστε κανένας Ελληνόφωνος gamer να μην χρειαστεί να επισκεφτεί κανένα ξένο μέσο ώστε να ενημερωθεί για τα δρώμενα του χώρου.

Μέσα στην χρονιά είχαμε μερικές ανωμαλίες, όπως και το αξέχαστο downtime των 3 βδομάδων (λίγο και θα πλησιάζαμε το PSN!) εξ αιτίας του ξαφνικού κλεισίματος του server στον οποίο φιλοξενούνταν η σελίδα και τα αρκετά προβλήματα σύνδεσης πριν από αυτό, αλλά ευτυχώς έχουν επιλυθεί και η σελίδα λειτουργεί χωρίς -σχεδόν- κανένα πρόβλημα.

Μείνετε ενημερωμένοι κυρίες και κύριοι, γιατί τα καλύτερα πλησιάζουν (όπως και η Ε3, την οποία θα καλύψουμε όσο καλύτερα μπορούμε)! Πάμε για τα 4!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.