Νέο Call of Duty αναπτύσσει η Sledgehammer Games!

Άγνωστος φυσικά παραμένει ο τίτλος του παιχνιδιού που ετοιμάζει ο συνδημιουργός του Modern Warfare 3, ο οποίος φυσικά μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό μέρος για την σειρά Call of Duty ή ο διάδοχος του επιτυχημένου MW3. Σύμφωνα με αγγελία της εταιρίας στην ιστοσελίδα της, αναζητείται FX Artist, ο οποίος θα βοηθήσει “στην δημιουργία των καλύτερων δυνατόν υπερρεαλιστικών ηχητικών εφέ για το επόμενο Call of Duty”. Επίσης η αγγελία τονίζει το παιχνίδι προορίζεται για τις υπάρχουσες κονσόλες.

Ωραία. Έχουμε λοιπόν την Treyarch να ετοιμάζεται να προσφέρει το Black Ops 2, την Infinity Ward να ετοιμάζει παιχνίδια για την επόμενη γενιά συστημάτων και την Sledgehammer να δημιουργεί παιχνίδι για τις υπάρχουσες κονσόλες. Πόσα Call of Duty θα δούμε άραγε στα επόμενα δύο χρόνια;;;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.