Sony: “Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε ακόμα για PS4”

Πολλοί θεωρούσαμε ότι Microsoft και Sony θα έδειχναν (ή θα έκαναν έστω μία νύξη) την επόμενη γενιά κονσόλων, αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ας μην κρυβόμαστε όμως, γνωρίζουμε καλά ότι η “gaming χρονιά” (μετριέται από Ε3 σε Ε3. Δική μου εφεύρεση.) που διανύουμε θα είναι μάλλον η τελευταία που τα Xbox360 και PS3 θα θεωρούνται ακόμα next-gen. Η Sony, φυσικά, δεν αρνείται την ύπαρξη Playstation 4, αλλά θεωρεί ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να το δείξουν στην press conference που μας πέρασε.

Φυσικά, ο αντιπρόεδρος της SCEA, σε ερώτηση που του έγινε, παραδέχθηκε ότι η εταιρία ήδη ετοιμάζει τα παιχνίδια του επόμενου Playstation. Για το αν θα δούμε τελικά PS4, μένει να περιμένουμε περί τις… 365 μέρες, μέχρι την Ε3 2013!

“Αν κοιτάξει κανείς στο παρελθόν, θα δει ότι ποτέ δεν ήμασταν πρώτοι σε λανσάρισμα κονσόλας, ποτέ δεν ήμασταν φθηνοί, αλλά πάντα θέλαμε να είμαστε οι καλύτεροι. Αν μπορείς να κατασκευάσεις ένα καλό μηχάνημα, ακόμα και αν αυτό έρθει στην αγορά λιγάκι αργότερα, είναι προτιμότερο από το να βγάλεις κάτι που θα μείνει στα μέσα της διαδρομής. Σε έναν ιδανικό κόσμο, το μηχάνημα που θα κυκλοφορούσε πρώτο θα ήταν το καλύτερο και το φθηνότερο, όμως, ο νούμερο ένα στόχος είναι να έχουμε το καλύτερο μηχάνημα, και σε αυτό ακριβώς επικεντρωνόμαστε”

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.