Νικητές διαγωνισμού Spec Ops: The Line

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή όλων σας, αλλά μόνο 5 άτομα θα βγουν νικητές από την διαδικασία της κλήρωσης! Μην πτοείστε, γιατί έχουμε νέο διαγωνισμό στα σκαριά και αυτός θα αφορά τους PC Gamers! Stay tuned. Ακολουθούν τα usernames των νικητών:

  • barbaga (παιχνίδι + μπλούζα)
  • kouremeni alepou (μπλούζα)
  • siaplaouras.nt (μπλούζα)
  • Babis (μπλούζα)
  • VITARAS (μπλούζα)

Μετά την μεγάλη επιτυχία του διαγωνισμού για 25 θήκες iPhone, συνεχίζουμε με έναν πιο gaming διαγωνισμό και συγκεκριμένα κληρώνουμε 1 αντίτυπο του Spec Ops: The Line για PS3 και 5 φανταστικά μπλουζάκια. Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι στο review μας εδώ, και αφήστε το σχόλιό σας από κάτω(όχι στο review, σε αυτή τη σελίδα) για να λάβετε συμμετοχή!

Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μέχρι και το Σάββατο 11/8, και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους νικητές. Οι διπλές συμμετοχές εντοπίζονται και διαγράφονται. Καλή επιτυχία σε όλους, και ευχαριστούμε την CD Media για την παροχή των δώρων.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.