Αγγελία της Avalanche Studios, προδίδει το Just Cause 3;

Μια αθώα αγγελία για Σχεδιαστή οχημάτων της Avalache Studios, μας προδίδει αρκετά για τα σχέδια της εταιρίας για το επόμενο Open World παιχνίδι της, που μάλλον πρόκειται για το Just Cause 3.

Σύμφωνα με την αγγελία λοιπόν, το νέο παιχνίδι θα μας παρέχει “εκπληκτικά οχήματα, οσο αναφορά το χειρισμό, τον ρεαλισμό, και την καταστροφή τους” για να μας παρουσιάσει “κάτι που κανένα open World παιχνίδι δεν έχει παρουσιάσει”

Το πρώτο Just Cause είχε την ιδιαιτερότητα να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για Xbox και Xbox 360, πιάνοντας δύο γενιές κονσολών. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί και με το τρίτο παιχνίδι της σειράς.

“Η Avalanche Studios αναπτύσει παιχνίδια για την τωρινή αλλα και την επόμενη γενιά κονσολών” αναφέρει η αγγελία, κάτι που ίσως σημαίνει οτι όντως θα δούμε το παιχνίδι να μεταφέρετε στη νέα γενιά Hardware.

Ολα αυτά βέβαια είναι φήμες που κυκλοφορούν και εικασίες, αφού το παιχνίδι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ούτε ως ιδέα, ίσως να μη μιλάμε καν για το επόμενο Just Cause. Μπορούμε όμως να ελπίζουμε!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!