Ανακοινώθηκε το Fuse

To Fuse είναι το επερχόμενο 3rd Person Shooter της Insomniac Games, που είχε ανακοινωθεί στην Ε3 2011 με το ονομα του τότε να είναι OverStrike, το οποίο θα φέρει κοντά μας η EA, τον ερχόμενο Μάρτιο σε Xbox 360 και PS3.

H επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού έγινε χθές, μέσα στην αναμπουμπούλα της ανακοίνωσης του Wii U, απο τον CEO της Insomniac ο οποίος δήλωσε.

” Το Fuse δείχνει τη μπορεί να κάνει η Insomniac καλύτερα: Εξωπραγματικό και φρικιαστικό design των όπλων, εξαιρετικό Action gameplay και μια σκελίδα humor.
Ανυπομονούμε να δούμε πως οι παικτες θα συνδιάσουν τα Fuse Weapons τους για να δημιουργήσουν φονικούς συνδιασμούς και να σταματήσουν στους αντιπάλους τους.

Στο Trailer που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά απο το Fuse weapons και τα αποτελέσματα που έχει η χρήση τους στους αντιπάλους σας(λιώσιμο, ανατίναξη και άλλα τέτοια χαριτωμένα!)

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!