Τέλος για το PSP Digital Comics

Το PSP Digital Comics κλείνει τις πύλες του, αφού αφενώς το PSP είναι στα τελευταία στάδια της ζωής του, και αφετέρου η υπηρεσία δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία, ωστε να μεταφερθεί στο PS Vita.

Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν οσα Comics τους ενδιαφέρουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, οπότε και η υπηρεσία θα πάψει να λειτουργεί.

Στα μέσα του Ιανουαρίου του νέου έτους οι Servers θα κλείσουν τελείως, με αποτέλεσμα να μην έχετε πλέον πρόσβαση σε τυχόν αγορασμένα Comics, για αυτό σιγουρευτείτε οτι έχετε κατεβάσει ολο το υλικό που έχετε αγοράσει πριν συμβεί αυτό.

Η Sony προτρέπει τους χρήστες να κάνουν Backup ολες τις αγορές τους μέσω του δικού της Media Go, για να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν.

“Ζητάμε συγνώμη απο τους χρήστες για αυτή την αλλαγή, και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας στο Comic Store του PSP, δήλωσε ο Mayumi Donovan, στέλεχος της Sony Europe.

Ερωτούμενος αν η υπηρεσία θα μεταφερθεί τελικά στο PS Vita, ο κ. Donoval απάντησε λακωνικά “Ουδέν σχόλιο”.

Αδοξο τέλος για μια αποτυχημένη προσπάθεια, που ωστόσο θεωρώ οτι στο PS Vita είχε μεγαλύτερες ελπίδες να γίνει κάτι χρήσιμο. Με τη σωστή προσοχη βέβαια.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!