Υπογραφές μαζεύουν οι οπαδοί του City Of Heroes για να σωθεί το παιχνίδι

Οταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο της Paragon Studios νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, η μπάλα πήρε και το και το City Of Heroes, για το οποίο θα σταματήσει η ανάπτυξη.

Οι παίκτες του παιχνιδιού δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη και ξεκίνησαν μια Online αίτηση προς υπογραφή σε μια προσπάθεια του να σώσουν το παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί περισσότερες απο 20.000 υπογραφές,ενώ οι οπαδοί θα πραγματοποιήσουν και Events για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση.

Μάλιστα σε μια κίνηση καλής θέλησης, μαζεύτηκαν και $1000 για να κεράσουν την ομάδα της Paragon σε Ιταλικό εστιατόριο για να δείξουν οτι τους υποστηριζουν.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, κάποιος απο τους οπαδούς έστειλε επιστολή στη NCSoft ζητώντας απο την εταιρία να παίξει το παιχνίδι για να καταλάβει γιατι αξίζει να το κρατήσει Online.

Παρόλα αυτά η NCSoft έχει αρχίσει ήδη της επιστροφές απο της συνδρομές του City Of Heroes και σχεδιάζει ένα event για να κλείσει το παιχνίδι.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!