Aptoide. Η μαύρη αγορά του Android

Θυμάστε το Applanet; Για όσους δεν το πρόλαβαν ήταν μια εφαρμογή που σας έδινε τη δυνατότητα να δοκιμάζεται τις επι πληρωμή εφαρμογές του Android στη συσκευή σας, χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Και για να μην κρυβόμαστε, με λίγα λόγια σας έδινε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τις επι πληρωμή εφαρμογές του Play Store δωρεάν.

To Applanet δεν άντεξε πολύ, αφού η κίνηση γονάτισε τους Server που χρησιμοποιούσε, με αποτέλεσμα να έχει πολλά και μεγάλης διάρκειας προβλήματα, που το καθιστούσαν μη προσβάσιμο. Λίγες εβδομάδες μετά έβαλε για τα καλά λουκέτο.

Εγώ βρίσκομαι εδώ σήμερα όμως για να σας παρουσιάσω άλλο ένα παρόμοιο πρόγραμμα, το Aptoide.

Μέσω του Aptoide ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα δικό του Market και να το προσθέσει στην λίστα, ανεβάζοντας οτι εφαρμογές του αρέσουν, ή δημιουργεί.

Η εφαρμογή είναι αρκετά όμορφη, έχει πλήρη χαρακτηριστικά για κάθε εφαρμογή, screenshots, σχόλια κτλ για να σας δώσει μια πληρη εικονα του τι θα κατεβάσετε.

Αρχικά το μόνο market που υπάρχει είναι αυτό του Aptoide το οποίο περιέχει σήμερα περίπου 6000 εφαρμογές, και 2000 παιχνίδια. Αν ψάξετε στο google θα βρείτε και άλλα markets να προσθέσετε.

 

[box_info]Να επαναλάβω οτι αυτή η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε πλήρης εφαρμογές δωρεάν, αλλα έχετε υπόψιν σας οτι κανείς δεν ελέγχει το τι ανεβαίνει στα markets και ιδιαίτερα σε αυτα΄που δημιουργούν οι χρήστες απο μόνοι τους. Η ευθύνη είναι καθαρα δική σας. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι τόσο ακριβές οι εφαρμογές στο Store, μη γίνόμαστε αχόρταγοι![/box_info]

Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε με το κινητό σας στη διεύθυνση http://m.aptoide.com/installer και θα κατέβει αυτόματα η νεότερη έκδοση.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!