Αθωώθηκε η Sony για την επίθεση του 2011 στο PSN

Θυμάστε το τεράααστιο θέμα με την επίθεση κατά του PSN τον απρίλιο του 2011, όταν το δίκτυο του Playstation είχε μείνει ανενεργό για αρκετές μέρες;

Κάποιοι τότε είχαν αποφασίσει να κινηθούν νομικά απέναντι στη Sony, με τη κατηγορία ότι η Sony, “δεν κατάφερε να προσφέρει αρκετή ασφάλεια, θέτοντας σε κίνδυνο περισσότερους από 69 εκατομμύρια λογαριασμούς που φιλοξενεί η υπηρεσία»

Στο δικαστήριο που έγινε τελικά στις ΗΠΑ, η Sony την έβγαλε καθαρή, αφού ο δικαστής Antony Battaglia και το δικαστήριο αποφάσισαν πως η Sony δεν παραβίασε κανένα νόμο, ενώ αρνήθηκε και τις κατηγορίες περί αμέλειας της Sony για την ασφάλεια των λογαριασμών.

Μάλιστα κανείς από τους ενάγοντες δεν ήταν μέλη του Playstation Plus, άρα απολάμβαναν τα καλά του PSN δωρεάν. Αυτό μαζί με την κίνηση της Sony να «απαλύνει» τον πόνο των υπολοίπων με το Welcome back πρόγραμμά της, βοήθησε αρκετά στην αθώωσή της.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!