Διέρρευσε το Halo 4;

Φαίνεται οτι το Halo 4 ακολούθησε τη μοίρα των προηγούμενων Halo και κυκλοφόρησε παράνομα τρείς εβδομάδες πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Τα δισκάκια του παιχνίδιού της 343 Industries έχουν εμφανιστεί στο Internet και απο ότι φαίνεται κάποια αντίτυπα του παιχνιδιού έχουν διαρρεύσει πριν την ώρα τους.

Μάλιστα σύμφωνα με το Examiner εμφανίστηκαν και video με gameplay απο το παιχνίδι στο Youtube-εγώ δεν κατάφερα να βρώ κάποιο- ενω όσα Profile εντοπίστηκαν να έχουν σχέση με τα δισκάκια που διέρρευσαν έγιναν Ban, για “παράνομη αναπαραγωγή παιχνιδιού, πριν την κυκλοφορία”

Εκπρόσωπος της Μicrosoft δήλωσε:
“Έχουμε γνώση για τις αναφορές της διαρροής του Halo 4 στο Internet, και σε συνεργασία με την ομάδα ασφαλείας μας και τη βοήθεια του νόμου, θα επιληφθούμε της κατάστασης.

Πάντως η Microsoft κάτι κάνει λάθος με τα Halo, αφού ήταν το πεμπτο παιχνίδι της σειράς, μετά το 2, 3 και 3:ΟDST και Halo Reach που διαρρέι πριν καλά καλά κυκλοφορήσει

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!